Am inceput campania de vaccinare impotriva SARS CoV-2 pentru angajatii nostri si pentru alte 16 centre medicale private din Bihor

Am inceput campania de vaccinare impotriva SARS CoV-2 pentru angajatii nostri si pentru alte 16 centre medicale private din Bihor

Spitalul Pelican Oradea face parte dintre cele 12 centre medicale de vaccinare anti-Covid, desemnate de catre Directia de Sanatate Publica Bihor sa desfasoare campania nationala anti-Covid pe plan local.

Astfel, incepand de azi, 5.01.2020, la sediul de pe str. Corneliu Coposu nr. 2, in cladirea veche, etaj 1 (fosta locatie a sectiei de Pediatrie), a demarat campania de vaccinare impotriva virusului Sars COV-2. La Centrul de Vaccinare se poate ajunge pe trei intrari:

  • usa lateral - stanga dinspre farmacia Via Sana
  • din curtea interioara a spitalului, la intrarea cu rampa (vizavi de intrarea in cladirea noua a spitalului)
  • prin partea dreapta-laterala a cladirii noi (langa punctul de recoltare/testare Covid)

Accesul persoanelor spre Centrul de Vaccinare al Spitalului Pelican se face prin circuite separate, marcate chiar de la cele trei intrari speciale. In primele zile ale acestei saptamani, Spitalul Pelican asigura vaccinarea personalului propriu, medical si nemedical, iar de la sfarsitul acestei saptamani Spitalul Pelican va asigura vaccinarea personalului din 16 centre medicale private, desemnate de Directia de Sanatate Publica Bihor: Spitalul Euclid Oradea, Spital New Medicis, Bioclinica, Bioconsulting, Bioinvest, Biostandard, Diaverum, Genesys, Laser System, Medena, Medetil, Medicris, Dafne Med, Clinica Sante, Orthoprofil, Arsmed.

Intregul proces de vaccinare derulat la Spitalul Pelican este coordonat în conditii de siguranta de catre Compartimentul de Epidemiologie, prin medicul epidemiolog Budea Adina. De asemenea, mentionam ca fiecare persoana vaccinata primeste un certificat de vaccinare, o insigna specifica, iar datele sunt inregistrate automat în Registrul Electronic Național de Vaccinare.