Am verificat starea de sanatate a oradenilor

Ne bucuram ca am reusit sa ajutam multi oameni sa isi vada de sanatate prin setul de testari gratuite pe care l-am oferit in acest weekend. In cadrul campaniei TOTUL PENTRU SANATATEA TA, pe care Spitalul Pelican o deruleaza pe tot parcursul acestei luni, am oferit in weekend testatri de tensiune arteriala, puls si saturatie de oxigen din sange, dar si vouchere cu pachete promotionale pentru servicii medicale. 

In parteneriat cu centrul comercial Era Shopping Park Oradea, de vineri, 20 octombrie 2017 si pana in 22 octombrie 2017 inclusiv, am ajutat peste 350 de oameni. La punctual de lucru din Era Shopping, am masurat valori ale tensiunii arteriale, pulsului si saturatiei de oxygen din sange la peste 350 de persoane. Tuturor oamenilor depistati cu valori crescute ale tensiunii arteriale (in jur de 70 de oameni) le-am acordat vouchere cu pachete promotionale la servicii medicale de Medicina Interna. Doamnelor si domnisoarelor le-am oferit vouchere cu pachete promotionale pentru servicii medicale de Endocrinologie, dar si pentru screening, in vederea depistarii precoce a cancerului de san si de col uterin.


Ne exprimam astfel bucuria ca oamenii au raspuns initiativei noastre pentru a-si cunoaste mai bine starea de sanatate, cu scopul de a se trata la timp, in caz ca sunt depistati cu diferite afectiuni.
Multumim cu aceasta ocazie partenerilor, dar si celor care au participat activ la desfasurarea evenimentului. 
Va asteptam in continuare la evenimentele noastre din cadrul campaniei TOTUL PENTRU SANATATEA TA, menite sa asigure  o mai buna calitate a starii de sanatate, a actelor medicale si a vietii tuturor.