Augmentare mamara primara, cu implant de silicon anatomic Mentor, la Spitalul Pelican

Augmentare mamara primara, cu implant de silicon anatomic Mentor, la Spitalul Pelican

In cadrul sectiei noastre de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica, dr. NISTOR PAUL realizeaza cu succes o interventie chirurgicala nedureroasa pentru augmentare mamara. 

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica, Spitalul Pelican Oradea va informeaza ca acest tip de interventie se realizeaza cu implanturi de silicon anatomice Mentor, care permit redarea esteticii naturale si armonioase a sanilor, printr-o trecere usoara dintre polul superior care reprezintă 45% din volumul sanilor si polul inferior ce reprezinta 55% din volum. Operatia se face sub anestezie generala si dureaza in medie 60-90 de minute, este nedureroasa post-operator, astfel incat pacienta poate simti doar o usoara presiune pe piept si pentru o perioada scurta de timp. Rezultatul consta astfel in aspectul natural al sanilor mariti fara ca pacienta sa aiba dureri post-operatorii, gratie calitatii implanturilor, datorita profesionalismului medicului, a dotarilor la standarde ridicate respectiv a conditiilor elegante din spitalul nostru. Recent, o doamna (33 ani), din Oradea, a beneficiat de o astfel de interventie chirurgicala reusita.

 

BENEFICIARA: „De la 18 ani cochetez cu ideea de marire a sanilor. O vreme am renuntat la idee. Anul trecut am inceput din nou sa ma gandesc ca ar trebui sa fac o astfel de operatie si am fost initial la domnul doctor pentru o alta procedura. Am consultat ofertele si altor spitale, inclusiv in strainatate si am comparat calitatea, feed-back-ul, costurile, riscurile si am pus totul in balanta. Sunt timida si imi era teama. Insa in momentul in care domnul doctor mi-a vorbit, m-am simtit foarte confortabil in preajma lui. Are atat de multa rabdare, are o atentie imensa la detalii. Domnul doctor imi e drag chiar si numai pentru rabdarea cu care explica. Este un medic si un om de inalta tinuta”.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva si Estetica: „In acest caz am reusit o simetrizare a sanilor, scurtarea distantei dintre sani, crearea unui nou sant inframamar si o augmentare naturala si estetica a sanilor fara a avea un aspect vulgar”.

BENEFICIARA: „Spitalul este foarte curat, asistentele sunt foarte dragute. Chiar si daca nu ai nevoie de nimic, ele tot vin sa te intrebe daca te pot ajuta cu ceva. Deja am recomandat acest spital unei prietene si il voi recomanda in continuare. Sunt extrem de multumita!”

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.