Avem grija de sanatatea oamenilor de la manifestari sociale si sportive

Spitalul Clinic Pelican Oradea e prezent in mod activ in viata comunitatii. Astfel, echipaje ale Ambulantei Pelican Oradea vor supraveghea sambata Majalis, manifestarea de anvergura Majalis, dar si competitiile sportive de duminica si luni de la Paleu si Diosig.

Pe toata durata zilei de sambata, cand se va desfasura a XVII-a editie a programului cultural Majalis (cu participarea a mii de oameni), un echipaj al Ambulantei Pelican Oradea, cu medic, asistent si ambulantier va sta la dispozitia tuturor persoanelor prezente care vor avea nevoie de prim ajutor medical specializat. Echipajul medical va sta in loc vizibil si accesibil pentru toti cei ce vor necesita ingrijiri medicale de urgenta.
Duminica, intre orele 11:00 – 13:00, la Baza Sportiva de la Paleu, un alt echipaj medical al Ambulantei Pelican Oradea va avea grija de competitia sportiva, organizata de CS Sporting Lugas. Luni, la Diosig, un echipaj medical al Ambulantei Pelican va supraveghea, intre orele 10:30 – 16:30, competitiile sportive de la Diosig, organizate de SC Agroind Cauaceu SA, la iesirea dinspre Diosig spre vama.
Spitalul Clinic Pelican Oradea ureaza tuturor persoanelor un weekend activ si frumos, iar competitorilor – mult succes!.