Ne intereseaza sanatatea ta!

Ne intereseaza sanatatea ta!

Suntem mereu interesati ca pacientii nostri sa fie multumiti de serviciile medicale si hoteliere pe care le oferim in cadrul Spitalului Clinic Pelican si muncim zilnic ca sa facem totul pentru sanatatea oamenilor care ne solicita ajutor medical specializat. De aproape 9 ani, ne urmam clipa de clipa deviza noastra "Totul pentru sanatatea ta". Astfel, ne pregatim profesional si etic intens si continuu in tara, dar mai ales in cele mai renumite centre universitar-medicale din lume. Dorim in acest mod sa aplicam pacientilor nostri tratamente si interventii chirurgicale cu cele mai revolutionare tehnici medicale ce apar la nivel european si mondial. Ne asiguram astfel ca putem oferi siguranta calitatii actului medical tuturor oamenilor care se adreseaza Spitalului Clinic Pelican, pentru probleme de sanatate.

Ne preocupam mereu si sa dotam unitatea noastra medicala cu paturi (Spitalul Clinic Pelican e situat pe str. Corneliu Coposu nr. 2, Oradea) cu aparatura de ultima generatie pentru ca dorim sa va oferim siguranta si confort, tratamente si operatii inovative salvatoare, minim invazive si cat mai putin dureroase, intr-un ambient uman si placut. Pregatindu-ne continuu si cu dotari de ultima ora, reusim sa reducem si durata de spitalizare, iar pacientii nostri au sansa de a se recupera si de a-si relua activitatile cotidiene mult mai repede.

Din aceste considerente, ne reinnoim rugamintea catre pacientii internati la Spitalul Clinic Pelican ca, la externare, sa completeze un chestionar de evaluare a gradului de satisfactie a pacientului. Va asiguram ca fiecare chestionar e evaluat cu atentie pentru ca tinem cont de parerile si sugestiile pacientilor nostri. Chestionarul poate fi vizualizat si pe site-ul spitalului, la rubrica Info Pacient:  http://www.spitalpelican.ro/info-pacient/