Pacienta: Recomand Spitalul Pelican pentru respectul fata de om!

In cadrul campaniei noastre speciale, pe care o derulam din 15 mai 2017 pana la sfarsitul anului in curs, o alta pacienta a fost operata gratuit si si-a recapatat sanatatea, prin sectia de Ortopedie si Traumatologie a spitalului nostru.
Doamna, in varsta de 51 de ani, a cazut marti, 10 octombrie a.c. pe strada, impiedicandu-se pe trepte, in cartierul Rogerius

.
Initial nu a dorit sa plece la spital. Nu era asigurata si, in plus, nu ar fi vrut sa mearga la un spital de stat. A crezut ca e doar o lovitura simpla, fara urmari. A doua zi de dimineata, mana dreapta I s-a umflat. La sfaturile fiicei sale si ale sotului ei, doamna s-a prezentat la serviciul nostru de Urgente – Ortopedie.
O echipa medicala coordonata de dr. Sergiu Dejeu a realizat interventia chirurgicala pentru rezolvarea fracturii la cotul mainii drepte. 
Joi, 12 octombrie a.c., inainte de externare, doamna a transmis ca recomanda tuturor spitalul nostru “pentru respectul fata de om manifestat aici”: “Recomand spitalul dvs oricui, stiti pentru ce? Pentru omenie, pentru amabilitate, pentru calitatea serviciilor medicale. Ajunge trauma pe care o sufera bolnavul, deci e important si cum ti se vorbeste, cum ti se explica. Tot, tot mi-a explicat domnul doctor ce imi face, de ce imi face, ca sa inteleg. Si aveti de toate aici: oameni foarte bine pregatiti, instrumente si aparatura excelente. Sunt spitale unde nu e nici hartie igienica la toaleta, aici sunt si servete pentru maini. Sunt foarte multumita. E foarte important respectul fata de om, si aici acesta se manifesta din partea tuturor angajatilor”.

Continuam operatiile gratuite !

Amintim ca in 15 mai 2017 am demarat o campanie de ajutorare a celor ce sufera fracturi noi pentru care nu s-a impus pana acum interventii chirurgicale. Astfel, pana la finele acestui an, prin intermediul sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Pelican Oradea sunt operate gratuit toate persoanele care au fracturi noi, adica sufera fracturi la nivelul unor oase unde nu au mai avut pana acum alte fracturi. Consultatiile si interventiile chirurgicale sunt realizate la orice ora din zi si din noapte.

Nu uitati!

- va puteti adresa direct la receptia Spitalului Pelican, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 Oradea,
- puteti suna la Serviciul de Ambulanta Pelican (tel.0259.962) ca sa fiti ajutati de echipaje medicale specializate pentru a fi adusi la Spitalul Pelican Oradea
- daca va aflati la orice alt serviciu prespitalicesc de urgenta din alt spital puteti solicita sa fiti adusi la spitalul nostru.