Spitalul Clinic Pelican Oradea va fi prezent la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Spitalul Clinic Pelican Oradea va participa maine, vineri, 20 aprilie 2018, la Bursa Generala a Locurilor de Munca, eveniment considerat in comunitate drept cel mai mare eveniment din 2018 dedicat pieței forței de muncă din județul Bihor. Facem angajari pentru posturile de asistent, infirmiera si IT-ist.


Ne implicam constant in viata sociala a comunitatii din care facem parte si incercam sa ne incurajam si sa ne ajutam semenii sa duca o viata buna. Intrucat obtinerea unui loc de munca implica asigurarea traiului pentru fiecare dintre noi, inclusiv mentinerea sanatatii sau restabilirea unei stari de sanatate buna, apreciem si sprijinim concret actiunile AJOFM Bihor, care organizează periodic targuri de locuri de munca.


Vineri, 20 aprilie 2018, de la ora 9:00, vom fi si noi prezenti  la Arena "Antonio Alexe" Oradea, la evenimentul organizat pentru dezvoltarea pietei fortei de munca din judetul nostru, de catre Agentia Judeteana a Fortei de Munca Bihor.
Inspectorul nostru de Resurse Umane va prelua toate CV-urile celor care doresc sa intre in echipa Pelican. La Bursa Generala a Locurilor de Munca de vineri oferim sase posuri, dupa cum urmeaza:

- asistent medical generalist - 2 posturi

- infirmiera - 2 posturi

- inginer IT - 2 posturi


Va asteptam cu drag!