Sportul din weekend, cu CSM CSU Oradea, supravegheat de Ambulanta Pelican

Competitiile sportive organizate in acest weekend sub egida CSM au fost vegheate indeaproape de Ambulanta Pelican.


Atat vineri seara, la meciul de polo de la Bazinul Olimpic, dintre CSM Digi Oradea -Corona Sportul Studentesc cat si sambata seara, la jocul de polo tot de la Bazinul Olimpic (CSM Digi Oradea - Corona Sportul Studentesc) si la cel de baschet de la Sala Antonio Alexe (CSM CSU Oradea – CSU Sibiu), au supravegheat medical competitiile sportive, echipajele Ambulantei Pelican formate din: dr. Calin Ciobanu, dr. Tolvic Arnold, asistentii Radu Turcus, Cuibus Lorant, Peter Cristian, Egyedi Marcel si ambulantierii Cristian Heredea, Gabriel Mihesan si Cristian Farcas.


Cele trei competitii sportive s-au derulat fara incidente si niciun jucator nu s-a accidentat. Un singur jucator de la echipa de baschet junior, din Sighetul Marmatiei, a acuzat dureri de sold, iar echipajul medical i-a acordat ingrijirile medicale necesare, dupa care a reintrat in teren.

Tot sezonul
Amintim ca in acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24.
In sezonul 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) va beneficia de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.


Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate urmand sa beneficieze la orice ora orice membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.