Pachete VIP pentru viitoarele mamici care vor sa nasca la Spitalul Pelican

Pachete VIP pentru viitoarele mamici care vor sa nasca la Spitalul Pelican

Venirea pe lume a unui copil este cel mai emotionant moment pentru un parinte, de aceea vrem sa ne asiguram ca oferim intregii familii cea mai placuta experienta.

Incepand cu data de 1 iunie vor fi disponibile la Spitalul Pelican pachetele VIP pentru viitoarele mamici. Pachetele VIP ofera un confort ridicat de cazare atat pentru mame, cat si pentru apartinatori (in baza unui test antigen rapid negativ). Mama beneficiaza de consiliere psihologica, consiliere legata de administrarea medicatiei postnastere, mobilizare precoce, ingrijirea bebelusului in sistem “rooming-in” (mama sta in aceeasi incapere cu nou-nascutul) si este ajutata de personalul medical sa invete sa raspunda nevoilor lui, trusoul nou-nascutului este inclus (hainute, pampers, produse de ingrijire de cea mai buna calitate). Supravegherea nou-nascutului se va face in cadrul sectiei de neonatologie, cu posibilitatea de terapie intensiva neonatala.

Tarifele pentru Pachetele VIP sunt: 10.500 lei pentru nastere naturala, cu 3 zile de spitalizare incluse si 11.500 lei pentru nastere prin cezariana, cu 4 zile de spitalizare incluse.

Salonul VIP este dotat cu un pat pentru mamica, o canapea pentru apartinator care va sta alaturi de mama pe toata durata internarii si va beneficia de trei mese pe zi. Astfel, le asiguram parintilor confortul necesar pentru a se bucura impreuna de primele clipe de viata ale bebelusilor lor. Mai mult, mamica va beneficia de consultanta in alaptare sustinuta de un consultant certificat IBCLC, ingrijire si alimentatie specifice lauzei si nou-nascutului, iar personalul medical o va instrui pe mamica sa faca baita bebelusului. Programul de vizita este de la ora 14 la 15, in baza unui test antigen COVID-19.

*Tarifele includ trei zile de spitalizare in cazul nasterii naturale atat pentru mama, cat si pentru apartinator, respectiv patru zile de spitalizare in cazul nasterii prin cezariana. Daca numarul de zile din pachetul VIP este depasit atunci mama va plati in plus 650 de lei pe zi, iar apartinatorul va plati suplimentar 1000 de lei pe zi. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la Call Center 0259.444444.