Alaturi de campionii CSM Oradea

Echipajele noastre medicale de la Ambulanta Pelican au vegheat in acest weekend competitiile sportive ale partenerilor nostri de la CSM Oradea.

In baza parteneriatului nostru, jucatorii de la CSM Oradea beneficiaza in acest sezon competitional de toata atentia noastra si de suportul nostru medical.

Sambata seara, Ambulanta Pelican a fost prezenta la meciul dintre CSM CSU Oradea, la Sala Antonio Alexe, unde baschetbalistii nostri au castigat in fata sportivilor de la SCM Universitatea Craiova. Echipajul nostru medical (dr. Tolvic Arnold Laszlo, asistentul Radu Turcus si ambulantierul Aurel Mos) a fost prezent la ora 20:30, inainte cu un sfert de ora inainte de inceperea meciului.
Inainte cu trei ore, Ambulanta Pelican a vegheat si competitia de baschet feminin dintre Romania si Slovenia.
Duminica, de la ora 17:00, acelasi echipaj medical de la Ambulanta Pelican a vegheat si meciul de handbal masculin dintre CSM Oradea si CSU Targu Jiu. 

Un sezon alaturi de ei
In acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24. Astfel, in 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) beneficiaza de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.
Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, astfel ca de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate beneficiaza la orice ora fiecare membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.
Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta si facem totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se ivesc in noul sezon competitional.