Maternitate

Maternitate

Maternitatea Pelican are o capacitate de 80 de paturi de spitalizare, cuprinzând sectia de Obstetrică-Ginecologie (45 paturi) si Neonatologie (25 paturi, dintre care 6 paturi sunt pentru prematuri si 3 paturi pentru Terapie Intensiva Neonatologie), rezerve cu toate dotarile, aparatura de ultima generatie, dar si ambulatoriu de specialitat. 

Maternitatea Pelican - misiunea noastră

Patologia genitală feminină crează anxietate şi pune pacientelor probleme psihoafective legate de menţinerea şi integritatea valenţelor feminităţii. Acesta este motivul pentru care colectivul medical al secţiei orientează terapia patologiei genitale feminine spre variantele sale conservatoare: tratamentul medicamentos în cazurile în care este posibil şi chirurgia minim invazivă, acolo unde se impune tratament chirurgical.

Activitatea obstetricală a colectivului medical este orientată spre abordarea individuală a pacientelor, prin crearea unei comunicări care să inspire încredere şi disponibilitate, dezvoltarea unei relaţii de colaborare şi însoţire pe drumul spre naşterea pe care o dorim aşteptată fără anxietăţi, cu bucurie şi linişte.

Deviza noastră în asistenţa obstetricală si ginecologică este de a pune suflet în tot ceea ce facem, de a căuta şi stabili cele mai bune soluţii medicale pentru pacientele noastre, de a le oferi servicii medicale de calitate, intr-un mediu sigur si confortabil, pe lângă dotările moderne de care dispunem.

Viziunea noastră

Prin calitatea actului medical, ne propunem să oferim servicii de înaltă performanţă, prin competenţe profesionale deosebite şi tehnologii de ultimă generaţie, respectând deviza Spitalului Pelican „ Totul pentru sănătatea ta !” Prin aceasta ne dorim să ridicăm standardele serviciilor medicale din România, să facem ca procesul naşterii să fie cât mai plăcut şi în siguranţă, astfel contribuind la dezvoltarea armonioasă a noilor generaţii.

Valorile de care dispunem: un ambient plăcut, relaţii interumane prietenoase, spirit de echipă, respectarea deciziilor sau opţiunilor individuale, disponibilitatea pentru informaţii şi servicii medicale sau conexe, au scopul de a face din sarcina şi naşterea dumneavoastră o experienţă agreabilă şi o amintire dragă.

Pe lângă toate acestea, dotarea tehnică medicală modernă şi competenţele profesionale ale medicilor ginecologi permit abordarea laparoscopică şi histeroscopică a întregii patologii ginecologice benigne.Intervenţiile prin tehnici chirurgicale clasice sunt rezervate cazurilor care impun din motive tehnice acest tip de abordare sau intervenţiilor radicale impuse în patologia oncologică.

Maternitate

Maternitate
Str. Corneliu Coposu, nr. 14A-14B
0259 444 444

Luni - Duminica: Non-stop