Pachete naștere la Spitalul Pelican Oradea

Pachete naștere la Spitalul Pelican Oradea

Intampinam venirea pe lume a copiilor cu servicii de inalta calitate oferite de o echipa medicala profesionista, cu dotari si echipamente de ultima generatie, pentru a va bucura fara griji de experienta de a deveni parinti.

Spitalul nostru ofera PACHETUL STANDARD pentru mama si copil la pretul de 8.300 de lei, valabil atat pentru nasterea naturala, cat si pentru cezariana, cu mentiunea ca, pentru nasterea naturala zilele de spitalizare incluse sunt trei, iar pentru nasterea prin cezariana sunt incluse patru zile de spitalizare.

Pachet naștere Pelican - Standard

  • consiliere psihologica
  • consiliere legata de administrarea medicatiei postnastere
  • mobilizare precoce la 6 ore dupa nastere
  • ingrijirea bebelusului in sistem “rooming-in” (mama sta in aceeasi incapere cu nou-nascutul)
  • ingrijirea nou-nascutilor prematuri care necesita spitalizare in sectia de terapie intensiva (costuri aferente)
  • mama este ajutata de personalul medical sa invete sa raspunda nevoilor nou-nascutului
  • consultanta in alaptare sustinuta de un consultant certificat IBCLC
  • ingrijire si alimentatie specifice lauzei si nou-nascutului
  • personalul medical o va instrui pe mamica sa faca baita bebelusului
  • trusoul nou-nascutului inclus (pampers, hainute, produse de ingrijire de cea mai buna calitate) 

Copiii nascuți în Maternitatea Spitalului Pelican sunt îngrijiți în Secția de Neonatologie a Spitalului Pelican, cu posibilitatea de terapie intensiva neonatala. Secția de terapie intensiva are unitati de terapie intensiva dotate cu incubatoare deschise, ventilatoare de ultima generatie, aparate de monitorizare a functiei vitale, lampi de fototerapie astfel incat copilul sa fie ingrijit asa cum este nevoie in primele zile de viata.

Pachet naștere Spital Pelican - VIP

Spitalul nostru ofera PACHETE VIP care asigura un confort ridicat de cazare atat pentru mame, cat si pentru apartinatori (in baza unui test antigen rapid negativ). Salonul VIP este dotat cu un pat pentru mamica, o canapea pentru apartinator care va sta alaturi de mama pe toata durata internarii(in baza unui test rapid Antigen SARS-CoV-2 negativ) si va beneficia de trei mese pe zi. Astfel, le asiguram parintilor confortul necesar pentru a se bucura impreuna de primele clipe de viata ale bebelusilor lor.

Tarifele pentru Pachetele VIP sunt: 12.000 lei pentru nastere naturala, cu 3 zile de spitalizare incluse si 14.000 lei pentru nastere prin cezariana, cu 4 zile de spitalizare incluse.

Programul de vizita este de la ora 14 la 15, in baza unui test Antigen SARS-CoV-2 .

*Tarifele includ trei zile de spitalizare in cazul nasterii naturale atat pentru mama, cat si pentru apartinator, respectiv patru zile de spitalizare in cazul nasterii prin cezariana. Daca numarul de zile din pachetul VIP este depasit atunci mama va plati in plus 650 de lei pe zi, iar apartinatorul va plati suplimentar 1000 de lei pe zi. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la Call Center: 0259.444444.