Alti doi oameni au fost operati gratuit la Spitalul Pelican Oradea

Doi oradeni sunt noii beneficiari ai campaniei noastre, demarata in 15 mai 2017., prin care oferim operatii gratuite la persoane care sufera fracturi (noi).

O doamna, in varsta de 77 de ani, si-a redobandit sanatatea apeland la Spitalul Pelican Oradea, dupa un accident casnic. Septuagenara s-a impiedicat in niste covoare rulate in casa si a suferit o fractura de col femural stang. Internata in 13 august a.c., bolnava a fost operata de dr. Marius Chirea, in cadrul campaniei pe care o derulam la Spitalul Pelican Oradea, prin intermediul sectiei de Ortopedie si Traumatologie, pana la finele acestui an. In 23 august, a fost externata in stare de sanatate mult mai buna.

Vinerea trecuta, 26 august a.c., un alt oradean s-a accidentat si a suferit o fractura cu deplasare la ambele oase de la antebratul stang, iar in urmatoarea zi, de dimineata, a venit la Spitalul Pelican pentru afi ajutat.

Miercuri 30 august a.c., in ziua externarii, oradeanul Racz Iosif (44 ani) ne-a relatat ca isi luase de doar doua - trei luni o bicicleta tip cursiera si, in seara accidentului, circula cu acest vehicul (avand o usoara viteza), pe faleza, aproape de centrul orasului. Pe neasteptate, in fata i-a iesit o pisica. Biciclistul a cazut pe mana stanga.

Durerile au aparut brusc.--- Am mers la Urgente, mi-au pus mana in gips. Mi-au spus ca va trebui sa ma operez. Nu mi-a placut acolo. Am zis sa cer si o a doua opinie medicala. A doua zi, sambata, am venit la Spitalul Pelican Oradea si mi s-a spus ca va trebui sa fiu operat. Am cerut sa fiu operat de dr. Andrasi Emeric. Acum sunt bine, azi ma externez. Au avut grija de mine. Doar apasam pe buton si doamnele asistentele veneau imediat sa ma intrebe ce doresc. Conditiile sunt foarte bune aici. Chiar nu credeam ca exista asa ceva in Romania. Numai lucruri pozitive am de spus despre acest spital si despre personalul de aici. Si recomand acest spital tuturor celor ce au nevoie de servicii medicale pentru ca aici e calitate a serviciilor medicale mai buna, la fel si la comportamentul fata de pacient.  Spitalul Pelican nu se compara cu cele de stat. Sunt bine si azi plec acasa-
Amintim ca in 15 mai 2017 am demarat o campanie de ajutorare a celor ce sufera fracturi noi pentru care nu s-a impus pana acum interventii chirurgicale. Astfel, pana la finele acestui an, prin intermediul sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Pelican Oradea sunt operate gratuit toate persoanele care au fracturi noi, adica sufera fracturi la nivelul unor oase unde nu au mai avut pana acum alte fracturi. Consultatiile si interventiile chirurgicale sunt realizate la orice ora din zi si din noapte.

Nu uitati!

- va puteti adresa direct la receptia Spitalului Pelican, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 Oradea,

- puteti suna la Serviciul de Ambulanta Pelican (tel.0259.962) ca sa fiti ajutati de echipaje medicale specializate pentru a fi adusi la Spitalul Pelican Oradea

- daca va aflati la orice alt serviciu prespitalicesc de urgenta din alt spital puteti sa cereti sa fiti adusi la spitalul nostru.