CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: reducerea distantei dintre sani si implanturi stabile pentru augmentare mamara (marire sani cu silicon)

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: reducerea distantei dintre sani si implanturi stabile pentru augmentare mamara (marire sani cu silicon)

O interventie chirurgicala a fost efectuata in cadrul sectiei de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA, de catre dr. NISTOR PAUL, medic specialist Spitalul Pelican. Este vorba despre augmentare mamara cu implanturi stabile si reducerea distantei dintre sani pentru un clivaj estetic.

Pacienta are 32 de ani, este din Beius si isi doreste inca de la 18 ani sa beneficieze de o interventie chirurgicala de augmentare mamara. Anii au trecut, iar in urma cu sapte luni, pacienta intentiona sa apeleze la o clinica din Cluj-Napoca pentru a-si implini visul. O cunostinta insa i-a recomandat Spitalul Pelican si pe domnul doctor NISTOR PAUL, de la sectia de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA.

PACIENTA: “De foarte mult timp imi doresc. De la 18 ani! Dar abia anul acesta mi-am facut curaj. Si am vrut sa plec la o clinica din Cluj-Napoca, dar o cunostinta mi-a spus ca domnul doctor NISTOR PAUL face cu succes astfel de operatii la Spitalul Pelican din Oradea. Domnul doctor mi-a facut o impresie foarte buna inca de la prima consultatie, din toate punctele de vedere: ca om si ca medic. Lucreaza doar cu materiale de calitate si isi asuma responsabilitatea. Iti ecplica absolut tot, pe inteles, este corect si ce spune chiar face“.

Pacienta a beneficiat in luna martie a acestui an de interventia de augmentare mamara cu implanturi stabile si reducerea distantei dintre sani, iar zilele acestea a venit la control postoperator si arata exceptional.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist CHIRURGIE PLASTICA si ESTETICA: “Este un caz de augmentare mamara cu implanturi anatomice si reducerea distantei dintre sani pentru un clivaj estetic, la o mamica (dupa sarcina). In acest caz a fost nevoie de implanturi stabile care reformeaza polul inferior al sanilor si remodeleaza in intregime sanul. Evolutia a fost favorabila, constatata si la controlul medical efectuat acum, la 7 luni postoperator. Pacienta este bine”.

PACIENTA: “Recomand deja Spitalul Pelican si pe domnul doctor NISTOR PAUL. Din toate punctele de vedere. In spital e curat, totul e ordonat, asistentele sunt tot timpul langa tine. Iar pe domnul doctor NISTOR PAUL il recomand pentru ca e un om si un medic fantastic, v-am spus. Si recomand tuturor femeilor sa nu astepte, cum am facut eu, avem o viata si trebuie sa o traim cu tot sufletul si cu toata inima, asa cum ne dorim. Calitatea din spital si a domnului doctor NISTOR PAUL sunt extraordinare. Asa ca le transmit si pe aceasta cale femeilor care isi doresc acest lucru sa vina cu toata increderea aici. Si eu voi reveni pentru ajustarea burticii“.

Informatii si programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.