Extindem sectia de PEDIATRIE cu compartiment de CHIRURGIE PEDIATRICA și ii uram BUN VENIT, dr. Isac George, medic chirurg pediatru, de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie”, Bucuresti

Extindem sectia de PEDIATRIE cu compartiment de CHIRURGIE PEDIATRICA și ii uram BUN VENIT, dr. Isac George, medic chirurg pediatru, de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie”, Bucuresti

La un an de la deschiderea sectiei de Pediatrie (ambulatoriu si sectie de spital), inauguram în cadrul acesteia o sectie speciala, de Chirurgie Pediatrica. Aceasta este condusa de catre domnul doctor Isac George Vlad, medic specialist chirurgie pediatrica, doctorand U.M.F. “Carol Davila”, Bucuresti, care se alatura echipei noastre, venind de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “M.S. Curie”, Bucuresti. 

Dr. ISAC GEORGE VLAD, medic specialist chirurgie pediatrica: „Chirurgia pediatrica este specialitatea care imbina chirurgia viscerala, urologia, chirurgia plastica, chirurgia toracica, avand drept scop redarea functionalitatii prin diagnosticarea, tratarea si monitorizarea postoperatorie a afectiunilor chirurgicale congenitale sau dobandite ale copilului. Diagnosticarea corecta si precoce, stabilirea indicatiei chirurgicale si a momentului operator optim, avand in vedere faptul ca ne propunem tratarea unui organism aflat in evolutie, se pot realiza doar prin colaborarea stransa a tuturor specialitatilor implicate in tratarea patologiei pediatrice”. Pe baza interdisciplinaritatii medicale din spitalul nostru, dr. Isac George va trata copiii cu varsta intre 0 – 18 ani, care necesita interventii chirurgicale.

Dr. ISAC GEORGE VLAD, medic specialist Chirurgie pediatrica: „Spitalul Pelican dispune atat de dotarile tehnice, cat si de echipe experimentate de medici neonatologi, pediatri, anestezisti, radiologi si asistenti medicali pregatiti sa trateze pacientii cu profesionalism si empatie. De asemenea, colaborarea cu echipele de la sectiile urologie si chirurgie generala, precum si prezenta in blocul operator a liniilor de chirurgie laparoscopica, endourologie si litotritie, permit realizarea interventiilor chirurgicale prin abord minim invaziv, reducand astfel disconfortul postoperator, scurtand perioada de spitalizare si facilitand procesul de recuperare”. Pacientii, copii cu varsta intre 0 – 18 ani, care prezinta afectiuni chirurgicale se pot programa atat pentru consultatie si investigatii, in cadrul ambulatoriului de specialitate, cat si pentru internare, in vederea interventiei chirurgicale, pentru afectiuni genitourinare, gastrointestinale, patologia peretelui abdominal, afectiuni ale pielii si ale tesuturilor moi.

IMPORTANT! La sectia de Pediatrie, asistenta medicala se asigura copiilor de orice varsta NON-STOP, 24h/7, prin linii de garda sustinute de catre medicii nostri pediatri!

INFORMATII SI PROGRAMARI: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, inclusiv servicii medicale de Chirurgie pediatrica (unde activeaza (dr. ISAC GEORGE VLAD, medic specialist Chirurgie pediatrica) , va puteti programa astfel:

• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

• telefonic, la unul dintre medicii nostri pediatri:

– Dr. CLADOVAN CLAUDIA – medic primar pediatru, supraspecializat in Pneumologie pediatrica, doctor in Stiinte medicale (telefon contact: 0726.246.021)

– Dr. CRACIUN ADRIAN – medic primar pediatru, medic specialist Anestezie Terapie Intensiva, doctor in Stiinte medicale (telefon contact: 0722.402.427)

– Dr. MICULSCHI GABRIELA – medic primar pediatru, medic specialist Hematologie – Oncologie, doctor in Stiinte medicale (telefon contact: 0722.129.656)

– Dr. COZMAN ILEANA – medic specialist pediatru (telefon contact: 0743.102.678)

– Dr. STAN LOREDANA – medic specialist pediatru (telefon contact: 0768.583.644)

– Dr. POP GEORGETA – medic specialist pediatru (telefon contact: 0744.359.127)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.