Preventia cancerului de san si a cancerului de col uterin in cadrul Evenimentului SKIRT Bike

Pentru sanatatea ta, Spitalul Pelican Oradea sustine in cadrul Evenimentului SkirtBike din Oradea, duminica 29 mai 2016, rolul important al preventiei pentru cancerul de san, precum si a cancerului de col uterin, alaturi de parteneri si cele aproximativ 500 de femei participante.

Fiecare participanta va primi doua VOUCHERE pentru efectuarea investigatiilor minime necesare pentru depistarea din timp a cancerului de san, precum si a cancerului de col uterin. Ele vor putea beneficia de consultatii de oncologie si ginecologie GRATUITE precum si de 50% reducere pentru investigatia de mamografie si ecografie, pentru preventia cancerului de san si a cancerului de col uterin, pe durata lunii iunie 2016.

In cadrul evenimentului SkirtBike Oradea, tema ediției a III-a, este una specială, întrucât dorim sa sprijinim lupta împotriva cancerului la sân, printr-o promisiune pe care să și-o asume fiecare participantă la eveniment: promisiunea de a verifica că are o stare fizică bună, printr-un control periodic la sân:

- Consultatia de ginecologie gratuita

- Consultatia de oncologie gratuita

- Pentru o ecografie de san cu reducere 50% , pacienta va achita 50 lei

- Pentru o mamografie (la ambii sani) cu reducere 50% , pacienta va achita 60 lei

- Pentru o investigatia de Frotiu Babes Papanicolou cu reducere 50% , pacienta va achita 45 lei

 Cancerul la sân este prima cauza de deces in randul femeilor din Romania. In fiecare an, aproximativ 6.000 de femei se imbolnavesc de cancer la san si peste jumatate pierd aceasta batalie, cauza principala fiind diagnosticarea bolii in stadiu avansat. Diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san, poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat. Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%."n fiecare an, aproximativ 6.000 de femei se imbolnavesc de cancer la san si peste jumatate pierd aceasta batalie, cauza principala fiind diagnosticarea bolii in stadiu avansat. Diagnosticat in faza incipienta, cancerul la san, poate fi tratat relativ usor si fara urmari, chiar vindecat. Descoperit in stadiu 0 sau 1 poate fi vindecat in proportie de 94%.