Ambulatoriul Nufarul

Ambulatoriul Nufarul

Ambulatoriul din Nufaru este situat pe str. Constantin Nottara, Bl. C8-C10 (in spate la Mc Drive) si asigura o gama vasta de servicii medicale.

Infiintata in 1999,  Policlinica PELICAN din cartierul Nufaru  a devenit unul dintre principalii competitori pe piata serviciilor medicale din Oradea prin profesionalism si seriozitate. Astfel, la deschiderea Spitalului Pelican in anul 2008, avand experienta multor ani in domeniu, devine cu succes Ambulatoriul Integrat al Spitalului Pelican.

Activitatea medicala de ambulatriu se desfasoara in doua puncte de lucru din Oradea: str. Corneliu Coposu nr.2 (in cartierul Rogerius), in Oradea, str. Constantin Nottara, Bl. C8-C10 (in cartierul Nufarul)

In cele doua ambulatorii isi desfasoara activitatea o echipa de peste 100 medici, asigurand astfel, pacientilor o gama variata de consultatii de specialitate, investigatii medicale si analize de laborator.
Calitatea de exceptie a serviciilor medicale, personalizate nevoilor fiecarui pacient si performanta, reprezinta reguli pentru noi. Dedicam toate resursele noastre pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ambulatoriul Nufarul

Ambulatoriul Nufarul
Str. Constantin Nottara, Bl.C8-C10
0259 444 444 / 0372.704966

LUNI - VINERI: 8:00 - 20:00
Centrul de Fizioterapie din cadrul Ambulatoriului Nufaru functioneaza cu urmatorul program: LUNI - VINERI: 8:00 - 20:00