Misiune si valori

Misiune, viziune, valori

Spitalul Clinic Pelican este cel mai cunoscut furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania. Am ajuns la acest nivel datorita daruirii profesionale, perseverentei si investitiilor continue in aparatura de ultima generatie si nu in ultimul rand in personalul medical.

In momentul in care treceti pragul spitalului noastru veti fi primit cu caldura si acel calm si rabdare de care ai atat de mare nevoie in acele momente dificile, cu respect si intelegere, unde veti constata imediat profesionalismul si conditiile deosebite de care dispunem.

Am incercat si am reusit sa oferim calitate, siguranta, iar pacientii nostri au fost tratati intotdeauna asa cum se cuvine, cu respect, consideratie si profesionalism. Nu ne-a fost intotdeauna usor, insa munca si perseverenta in cei 18 ani de la infiintare si-au aratat roadele. Nu ne-am abatut nici o clipa de la serviciile medicale la standardele inalte, ceea ce ne-a ajutat in extindera de la cabinete medicale si laborator, la imagistica, ambulanta, farmacii, optica medicala, stomatologie, culminand cu deschiderea in 2008 a Spitalul Clinic Pelican, oferind confortul si metodele de investigatie care se regasesc in clinicile occidentale.

Prin implicarea si profesionalismul de care dau dovada echipa de  medici si angajatii nostri, am devenit leader al serviciilor medicale integrate. In cei aproape doi ani de cand am deschis Spitalul Pelican, am incercat sa introducem proceduri noi, in exclusivitate pentru partea de vest a tarii. Interventiile chirurgicale practicate sunt minim invazive iar tehnica folosita este ultraperformanta. Garantam astfel vindecarea mai rapida si un procentaj crescut de reusita. Pacientul vine, e consultat, diagnosticat si operat in ziua internarii. In 80% din cazuri spitalizarea nu va depasi doua zile, dupa care pacientul va fi externat cu ambulanta si asistat pe perioada postoperatorie de o echipa formata din medic si asistenta.

Pacientii beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicala, fara sa le lipseasca siguranta, atentia si confortul de acasa.

In continuare dorim sa ne mentinem ca „deschizatori de drumuri” pentru medicina oradeana, sa ne informam si sa va informam in permanenta despre inovatiile in domeniu, iar seviciile si atentia pentru pacient sa fie in fiecare zi imbunatatite.

Dr. Ovidiu Gogu CACUCI