Ambulatoriul Rogerius

Ambulatoriul Rogerius

Deschiderea Ambulatoriului din Rogerius s-a realizat deodata cu inaugurarea SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, in anul 2008. Ambulatoriul functioneaza cu succes la parterul spitalului (str. Corneliu Coposu nr. 2), in sistem integrat.

Activitatea medicala de ambulatoriu a SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea se desfasoara in doua puncte de lucru din Oradea, str. Corneliu Coposu nr. 2 (in cartierul Rogerius), in Oradea, str. Constantin Nottara, Bl. C8-C10 (in cartierul Nufaru).

In cadrul Ambulatoriului isi desfasoara activitatea o echipa de peste 100 medici, asigurand astfel, pacientilor o gama variata de consultatii de specialitate, investigatii medicale si analize de laborator.
Calitatea de exceptie a serviciilor medicale, personalizate nevoilor fiecarui pacient si performanta, reprezinta reguli pentru noi. Dedicam toate resursele noastre pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ambulatoriul Rogerius

Ambulatoriul Rogerius
Str. Corneliu Coposu, nr. 14A-14B
0259 444 444

LUNI - VINERI: 8:00 - 20:00