SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera servicii de ingrijiri medicale la domiciliu GRATUITE

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA ofera in continuare servicii GRATUITE de ingrijiri medicale la domiciliu.

.

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA a inceput aceasta campanie in luna mai a anului trecut (2018), avand ca scop sprijinirea pacientilor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu (dupa interventii chirurgicale, pacientilor care necesita tratamente, etc) si care nu necesita neaparat spitalizare.

Beneficiaza astfel de servicii de ingrijiri medicale GRATUITE la domiciliu pacientii asigurati cu afectiuni oncologice, pacientii asigurati care au avut interventii chirurgicale si necesita ingrijire medicala, pacientii asigurati cu escare si toti pacientii asigurati care necesita tratamente medicale recomandate de medicii specialisti sau de catre medici de familie.

Pacientii asigurati pot beneficia GRATUIT de 21 de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu, cum ar fi: administrare de medicamente (perfuzabile, injectabile, orale, etc), sondaj vezical si administrarea medicamentelor intravezical, masurarea parametrilor fiziologici, alimentare artificiala pe gastrostoma, ingrijirea plagilor, escarelor, stomelor, fistulelor etc, ventilatie noninvaziva, kinetoterapie etc.

Pentru a beneficia de GRATUITATE la ingrijiri medicale la domiciliu, pacientii care sunt asigurati si care locuiesc in Oradea sau in zonele limitrofe au nevoie de o recomandare pentru ingrijiri medicale la domiciliu de la medicii de specialitate din Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, de la medicul curant in urma externarii din spital sau de la medicul de familie.

Cu recomandarea de la medicul de familie se pot prezenta la receptia spitalului nostru pentru programare, urmand ca medicul sa o depuna la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Bihor.
De asemenea, medicii nostri specialisti stabilesc serviciile medicale de ingrijire precum si durata pentru care un pacient asigurat poate beneficia de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu si tot acesta menţioneaza ritmicitatea si periodicitatea serviciilor, dar nu mai mult de 90 de zile de ingrijiri/ultimele 11 luni, in mai multe etape (episoade de ingrijire). Un episod de ingrijire este de maxim 15 zile de ingrijiri respectiv maximum 30 de zile pentru situatiile justificate medical de catre medicul care face recomandarea.

Atentie!

Termenul de valabilitate a recomandarii este de 30 de zile calendaristice de la data emiterii, fara a lua în calcul ziua in care a fost emisa.

Rugam pacientii asigurati (sau apartinatorii acestora), care doresc sa beneficieze GRATUIT de ingrijiri medicale la domiciliu, sa se prezinte asadar la receptia SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA pentru programare, cu recomandarea de la medicul de familie sau specialist in care se specifica serviciile medicale de ingrijiri de care are nevoie.

Informatii la Call Center 0259.444444, www.spitalpelican.ro.