Produse antiaburire ochelari, eficiente, la Optica Medicala Pelican Oradea

Produse antiaburire ochelari, eficiente, la Optica Medicala Pelican Oradea

Intrarea in sezonul rece, dublata in aceasta perioada de obligativitatea purtarii mastii pentru protectia impotriva SARS-CoV-2, pot spori disconfortul persoanelor care poarta ochelari. OPTICA MEDICALA PELICAN, situata la parterul cladirii vechi a Spitalului Pelican (str. Corneliu Coposu nr. 2) ofera solutii pentru ca ochelarii sa nu se mai abureasca nici la trecerea de la rece la cald si nici din pricina purtarii mastii.

La OPTICA MEDICALA PELICAN, din incinta spitalului, aveti la dispoziție o gama larga de produse antiaburire, atat spray-uri cât și lavete speciale. Toate produsele sunt de calitate, sunt eficiente si utile inclusiv persoanelor purtatoare de ochelari cu diferite meserii care sunt nevoite sa poarte masca timp indelungat pentru ca intra frecvent de afara in incaperi incalzite.

Dupa curatarea ochelarilor, este suficienta folosirea o singura data pe zi a spray-ului sau a lavetei pentru ca sa nu se mai produca aburirea lentilelor timp de 24 de ore.

Opticienii de la OPTICA MEDICALA PELICAN, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 pot fi contactati telefonic prin Call Center: 0259.444444 (cu timpi de asteptare de cateva minute).

Programul la OPTICA MEDICALA PELICAN este urmatorul:

LUNI – VINERI: 8:00 – 19:00