Editia a VI-a Swimathon, sustinuta de Spitalul Clinic Pelican Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea este partener oficial al celei de-a VI-a editii Swimathon, ce se va sustine in 21 aprilie 2018, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu - Oradea.

Spitalul Clinic Pelican se implica in mod constant in viata comunitatii din care face parte si e prezent activ la evenimentele importante din viata Oradiei, a judetului Bihor, a intregii tari.
Prin Asociatia Pelican, Spitalul Clinic Pelican Oradea sprijina indeosebi miscarea si sportul, ca factori determinanti in mentinerea sanatatii a cat mai multi oameni.
De aceea am ales sa fim parteneri si la cea de-a VI-a editie Swimathon, eveniment sportiv de strangere de fonduri pentru cauza nobila, organizat de Miscarea Fundatiilor Comunitare la Oradea, dar si in alte orase din tara (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Bacau, Targu-Mures).
Ne aratam astfel solidaritatea si actionam in favoarea rezolvarii problemelor din comunitate, prin cauze si proiecte viabile, benefice semenilor nostri.
Incurajam participarea a cat mai multor persoane (inotatori, sustinatori, sponsori, donatori) sa faca miscare sau/si sa inoate cateva lungimi de bazin. In acest fel, impreuna vom putea mai mult ajuta copii cu nevoi speciale, a caror sanatate si al caror viitor depind de sprijinul nostru, al tuturor.
La Swimathon din 21 aprilie 2018 vom participa activ pentru a creste sansele mai multor copii din familii cu venituri modeste sa aiba acces gratuit la un program after-school special. Programul propus de organizatori cuprinde asigurarea mesei de prânz, suport în efectuarea temelor și participarea la diferite activități recreative
Apreciem efortul organizatorilor de la Swimathon, care, au reusit, in ultimii cinci ani, sa realizeze 81 de proiecte sociale, culturale, medicale si comunitare.