Abordare multidisciplinara pentru solutionarea unei situatii imprevizibile si complexe pentru o mamica si bebelusul ei

Abordare multidisciplinara pentru solutionarea unei situatii imprevizibile si complexe pentru o mamica si bebelusul ei

Suntem un spital multidisciplinar cu linie permanenta de garda pentru specialitatile: CHIRURGIE GENERALA, OBSTETRICA-GINECOLOGIE, NEONATOLOGIE, ANESTEZIE TERAPIE INTENSIVA, PEDIATRIE si ne bazam pe abordarea multidisciplinara a fiecarui caz. Echipa medicala a Maternitatii Pelican este pregatita sa faca fata oricaror situatii neprevazute.

 

In saptamana 29 de sarcina, Corina a venit la Spitalul Pelican pregatita pentru o interventie chirurgicala, insa medicii au constatat in timpul operatiei ca placenta perforase uterul, pacienta avea hemoragie interna, iar aceste complicatii medicale au condus la o nastere prematura.

 

PACIENTA:

“Am venit pentru o interventie de apendicita, urma sa ma opereze dr. SFARLEA MARIUS, dumnealui fiind si medicul care m-a operat in urma cu 3 ani de un chist ovarian. Fiind vorba despre o femeie insarcinata a hotarat ca nu va intra in sala de operatie fara medic ginecolog si atunci a facut echipa medicala cu dr. ZDREHUS RAZVAN. Intraoperator s-a constatat ca problema nu era apendicita, ci placenta perforase uterul si s-a transformat dintr-odata intr-o urgenta medicala pentru ca aveam hemoragie interna, fapt care a dus si la nasterea copilului prematura.

Am hotarat sa nu transferam bebelusul la o alta maternitate, ci sa ramana sa fie ingrijit la SPITALUL PELICAN pe sectia de NEONATOLOGIE, unde am avut convingerea inca de la inceput ca va fi bine ingrijit si ca va beneficia de tot ce are nevoie ca sa se dezvolte conform varstei lui de gestatie.

Vreau sa multumesc domnului doctor SFIRLEA MARIUS, care mi-a fost inca o data alaturi, domnului doctor ZDREHUS RAZVAN, care desi nu mi-a monitorizat sarcina si nu ne-am cunoscut anterior acestui episod, m-a tratat cu multa empatie si cu multa implicare, vreau sa multumesc intregului personal medical al sectiei de NEONATOLOGIE, care ne-a ingrijit cu profesionalism si caldura bebelusul si, in mod special, doamnei doctor RUSU CAMELIA, pentru tot ce a facut pentru bebelusul nostru și pentru noi. Dumneaei va ramane toata viata medicul care ne-a salvat copilul”.

 

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale  dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)