Acuratete superioara in plastia de valva mitrala realizata minim-invaziv, cu tehnologia video STORZ 4K

Acuratete superioara in plastia de valva mitrala realizata minim-invaziv, cu tehnologia video STORZ 4K

La Spitalul Pelican din Oradea se practica CHIRURGIA CARDIACA MINIM-INVAZIVA atat pentru plastia de valva mitrala cat si pentru chirurgia valvei aortice.

Plastia de valva mitrala toracoscopica video-asistata este facilitata de tehnologia moderna oferita de Spitalul Pelican: statia Storz 4K, circulatie extracorporala adaptata cu canulare specifica, instrumentar pentru chirurgia toracoscopica precum si suturi mecanice COR-KNOT LSI.

Un pacient operat recent de plastie de valva mitrala realizata minim-invaziv, video-asistat, marturiseste:
“Am fost diagnosticat cu insuficienta mitrala si mi s-a recomandat interventia chirurgicala. Fiind un om activ, mi-am dorit neaparat repararea valvei, nu inlocuirea ei si acest lucru realizat intr-o maniera minim-invaziva. Mi-a fost recomandata doamna doctor COCORA MIOARA,, dumneaei certificandu-mi o probabilitate mare de reparare a valvei. Astfel am ales Spitalul Pelican Oradea.
Am fost operat minim-invaziv (plastie de valva mitrala toracoscopica video-asistata), am o cicatrice de 4-5 cm, m-am recuperat rapid. La mai putin de o luna de la operatie intentionez sa-mi reiau activitatea profesionala.
Doresc sa multumesc celor care m-au operat si au fost alaturi de mine: domnul doctor NECHIFOR DAN, medic primar Chirurgie Cardiovasculara, domnul doctor CIOLOCA HORIA, medic primar Anestezie Terapie Intensiva, doamna doctor RIPAN ROMINA, medic specialist Cardiologie (cu competenta in ecografie transesofagiana), domnul doctor MUT-VITCU BOGDAN – pentru evaluarea coronarografica preoperatorie si, bineinteles, doamnei doctor COCORA MIOARA, coordonatorul Serviciului de Chirurgie Cardiaca. Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc intregului personal al Clinicii de Chirurgie Cardiaca, medici si cadre medii pentru profesionalismul, grija si omenia cu care mi-au facut sederea in spital mult mai agreabila”.

Dr. COCORA MIOARA, coordonatorul Serviciului de Chirurgie Cardiovasculara:
“La mai putin de un an de la deschiderea serviciului, am implementat mai multe programe de excelenta in CHIRURGIA CARDIACA precum: chirurgia coronariana exclusiv arteriala, chirurgia complexa a aortei toracice precum si chirurgia minim-invaziva, in cadrul careia se realizeaza preponderent plastia de valva mitrala pe cale toracoscopica video-asistata si protezarea valvulara aortica prin ministernotomie sau minitoracotomie, cu alte cuvinte operatii realizate prin incizii mici de 4-5 cm, uneori evitand taierea sternului si cu recuperarea completa a pacientului in 4-5 zile”.

PROGRAMARI CHIRURGIE CARDIOVASCULARA:
Pentru a beneficia de servicii medicale specializate de Chirurgie cardiovasculara, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de acces:

– Dr. COCORA MIOARA, medic primar Chirurgie cardiovasculara: 0722.824703
– Dr. NECHIFOR DAN, medic primar Chirurgie cardiovasculara: 0723.231682
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.