Patru oameni, unul din Piatra Neamt, operati gratuit pentru fracturi

Am reusit sa ajutam inca patru oameni operandu-i gratuit in cadrul campaniei noastre pe care o derulam pana la sfarsitul anului, prin sectia de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Pelican. Unul dintre pacienti e din Piatra Neamt.
Saptamana trecuta, pacientul din Piatra Neamt s-a prezentat la spitalul nostru dupa ce si-a rupt un deget de la o mana. În varsta de 46 de ani, pacientul a fost internat in 17 octombrie 2017 si a necesitat interventie chirurgicala pentru rezolvarea fracturii falanga distala a policelui. O echipa medicala condusa de dr. Marius Chirea a efectuat inetrventia chirurgicala, iar a doua zi, bolnavul a putut fi externat.
O doamna, din Oradea, în varsta de 64 de ani, a cazut de la inaltimea proprie si a suferit o fractura de col femural drept, necesitand si dumneaei operatie, care a si fost efectuata imediat.
O alta doamna, in varsta de 50 de ani, s-a externat azi, 25 octombrie 2017, dupa ce sambata a alunecat acasa pe gresia proaspat spalata. “Am cazut si piciorul a fugit sub mine. Am sunat la 112, dar la spital, acolo mi s-a zis sa revin marti. Duminica seara am decis sa nu astept pana marti si sa vin la Spitalul Pelican”. Luni, pacienta a fost internata si operata de o echipa condusa de dr. Remus Coste pentru rezolvarea fracturii la glezna stanga.

Miercuri, inainte de externare, pacienta ne-a spus ca apreciaza campania noastra si ca e multumita de serviciile medicale si hoteliere primite la noi in spital: “E totul ireprosabil de la primul pana la ultimul om. Aici e calitate a tratamentelor, calitate profesionala, curatenia e impecabila si de aceea voi recomanda cu toata increderea Spitalul Pelican. Sunt foarte multumita!”. Pacienta ne-a spus ca a aflat de la o cunostinta despre gratuitatea oferita de Spitalul Pelican la operatii pentru rezolvarea fracturilor noi: :”De acum incolo ma voi interesa direct pe pagina web a Spitalului Pelican pentru a urmari promotiile si campaniile noastre actuale si viitoare”.
O alta pacienta, in varsta de 66 de ani, de la Cordau, si-a recapatat la noi sanatatea, beneficiind de operatie gratuita pentru rezolvarea unei fracturi cominutive epifiza distala stanga cu deplasare.

 

Interventia, realizata de o echipa medicala condusa de dr. Sergiu Dejeu, a decurs fara probleme, iar miercuri pacienta s-a externat fara sa mai aiba dureri: “Vineri, vopseam pe terasa un geam, urcata pe masa. Am coborat pe un scaunel care s-a miscat si am cazut pe mana. Am mers direct la policlinica Pelican din Nufaru pentru ca acolo am eu medical de familie si am fost indrumata aici. Domnul doctor Dejeu Sorin care m-a ingrijit mi-a spus de promotia dumneavoastra. Sunt bine si voi recomanda spitalul acesta oricui are nevoie. De acum voi fi atenta sa aflu din timp despre promotiile dumneavoastra”.

Campania e pana in decembrie!
Amintim ca in 15 mai 2017 am demarat o campanie de ajutorare a celor ce sufera fracturi noi pentru care nu s-a impus pana acum interventii chirurgicale. Astfel, pana la finele acestui an, prin intermediul sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Pelican Oradea sunt operate gratuit toate persoanele care au fracturi noi, adica sufera fracturi la nivelul unor oase unde nu au mai avut pana acum alte fracturi. Consultatiile si interventiile chirurgicale sunt realizate la orice ora din zi si din noapte.

Nu uitati!

- va puteti adresa direct la receptia Spitalului Pelican, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 Oradea,
- puteti suna la Serviciul de Ambulanta Pelican (tel.0259.962) ca sa fiti ajutati de echipaje medicale specializate pentru a fi adusi la Spitalul Pelican Oradea
- daca va aflati la orice alt serviciu prespitalicesc de urgenta din alt spital puteti solicita sa fiti adusi la spitalul nostru.