Sprijinim angajatii din Invatamant pentru analizele medicale obligatorii la inceput de an scolar 2018/2019

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA vine în întampinarea angajatilor din Invatamantul scolar si prescolar sprijinindu-i pentru efectuarea analizelor medicale de care au nevoie la fiecare inceput de an scolar.

Garantand calitatea analizelor medicale si profesionalismul medicilor nostri, oferim si reduceri la analizele specifice pentru angajatii din gradinite, scoli si universitati.

Astfel, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA ofera accesul angajatilor din sistemul de invatamant prescolar, scolar si universitar din Bihor, la analizele medicale necesare inceputului de an scolar 2018/2019 prin abonamente speciale sau pe baza de contract colectiv intocmit pe fiecare unitate scolara.

 

ABONAMENTE

Conform masurii aplicate de Guvernul Romaniei inca de la 1 februarie 2017, Spitalul Pelican Oradea ofera abonamente medicale in limita a 400 de euro anual.

Amintim ca introducerea abonamentelor medicale de catre Guvern are ca scop scaderea presiunii pe sistemul medical de stat si incurajarea dezvoltarii mai rapide a infrastructurii medicale private romanesti. Avantajele pe care le aduc aceste abonamente ar putea dubla, în urmatorii trei - patru ani, numarul de abonamente medicale, la ora actuala estimandu-se a fi un milion de români cu un abonament de sănătate, la o clinică medicala privata din tara.

Important de stiut e ca orice angajat cu un abonament de servicii medicale private va fi scutit de plata impozitului, in limita a 400 de euro pe an. Practic, pentru o persoana fizica este important nu atat castigul (circa 50 de euro: 400 euro X 16%) cat faptul ca acei bani raman in buzunarul salariatului si nu se duc la bugetul de stat.

Abonamentele oferite de Spitalul Pelican incep de la o valoare de 5 euro/luna, cele standard, pana la 50 euro/ luna  pentru cele Business. Acestea contin servicii medicale de preventie, consultatii la toate specialitatile, investigatii de imagistica (ecografii, radiografii, Computer Tomografie si Rezonanata magnetica RMN), analize de laborator, servicii de urgenta precum si zile de spitalizare in cadrul spitalului Pelican.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate fiscala oferita de Guvernul Romaniei si pentru a intra in posesia abonamentelor cu servicii medicale private pe care vi le ofera SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA, angajatorul dvs va stabili cu unitatea noastra medicala o relatie contractuala pentru angajati, apoi fiecare abonament medical e dus angajatorului, acesta fiind cel care va face ulterior deducerea de impozit din veniturile totale ale angajatului. Contravaloarea se va regasi in salariul angajatului.
Fiind în pragul începutului de an scolar, ne indreptam atentia si spre cadrele didactice ale unităţilor de invatamant preşcolar, scolar si universitar, care trebuie oricum sa isi faca analizele medicale anuale de rigoare.

Servicii medicale oferite cadrelor didactice din invatamant

O alta posibilitate de a beneficia de calitatea analizelor medicale obligatorii si reduceri pentru personalul din Invatamant este semnarea unui contract colectiv pe fiecare unitate scolara in parte cu SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA. Astfel, la nivelul fiecarei gradinte, scoli primare, gimnaziale, liceu si universitate, se intocmeste cate un singur contract, pe baza caruia toti angajatii din unitatile semnatare vor beneficia de oferta SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA.

Informatii se pot obtine de la directorul comercial al SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, dna Angela Pernes: tel – 0734.223201 sau email - angela.pernes@spitalpelican.ro.

Informatii si programari se pot obtine si de pe site-ul nostru www.spitalpelican.ro ;i la Call Center 0259.444444.