Reduceri de pana la 50% la analize, la laboratoarele noastre de pe str. Jiga si Piata Devei!

Spitalul Clinic Pelican Oradea va ofera reduceri de pana la 50% la analize medicale uzuale de laborator, pe bază de recomandare/bilet de trimitere. Atentie insa! Reducerile se aplica pentru recoltarea de probe biologice doar la doua puncte ale Laboratorului Spitalului Clinic Pelican Oradea:

- str. Nicolae Jiga nr. 61 (etajul I al dispensarului cu medici de familie)

- Piata Devei 1-6 (etajul II al dispensarului cu medici de familie)

In aceasta promotie, care vizeaza reduceri chiar si la jumatate de pret, intra analizele de laborator uzuale, care sunt efectuate la cele doua puncte de laborator Pelican, pe care le-am deschis recent la Oradea (str. Jiga nr. 61, etaj I, inaugurat la finele anului trecut si Piata Devei nr. 1- 6, etaj II (functional din aceasta luna).

Va puteti prezenta direct pentru recoltarea de probe necesare analizelor medicale uzuale, zilnic, de luni pana vineri, dupa urmatorul program:

- la punctul de recoltare de pe str. N. Jiga nr. 61, etaj I intre orele 7:30 - 10:30

- la punctul de recoltare din Piata Devei nr. 1-6, etaj II, intre orele 7:30 - 11:00

 

Chiar si in situatia in care se epuizeaza fondurile alocate pentru analize medicale de laborator de la Casa de Asigurari de Sanatate Bihor, puteti beneficia de reducerile noastre (de pana la 50%), pe care vi le oferim doar la cele doua puncte de laborator Pelican, nou deschise *str. N. Jiga nr. 61 respectiv Piata Devei nr. 1-6)

Rezultatele se ridica personal pe baza cartii de identitate sau cu delegare anuntata in momentul inregistrarii. Pentru fluidizarea activitatii de receptie, la solicitarea scrisa a pacientului sau parintelui (in cazul copiilor), rezultatul poate fi transmis prin e-mail.
Va asteptam asadar sa va oferim chiar si la jumatate de pret analize de care aveti nevoie, la punctele noastre de laborator din incinta dispensarului medical situate la Oradea, pe str. N. Jiga nr. 61, etaj I si la cel din dispensarul medical  din Piata Devei nr. 1-6, etaj II.

INFORMATII DE BACKGROUND:
Laboratorul   Pelican are o experienta vasta de aproape 25 de ani, prima policlinica fiind functionala  din 1999.  Laboratorul Pelican este dotat cu echipamente specifice de ultima generatie,  principalii  producatori fiind reprezentati de  Siemens (UK), Beckmann Coulter (USA), Medica Corporation (USA), Biomerieux (Franta), DRG Instruments (Germania), Tosoh (Japonia). 
La laboratorul  Pelican, inclusiv la aceste doua puncte noi de recoltare, lucreaza personal instruit care realizeaza informarea corecta a pacientilor despre conditiile speciale de recoltare si efectueaza recoltarea probelor biologice.
Personalul medical care deserveste laboratorul Pelican este coordonat de către personal medical cu inalta calificare atat din punct de vedere tehnic, cat si prin prisma asigurarii si controlului calitatii in medicina de laborator.
O echipa profesionista formata din apreciati medici, biochimişti si biologi asigura calitatea tuturor tipurilor de analize esentiale pentru diagnosticul corect, performant.
Probele recoltate la punctele de recoltare  sunt transportate în timp util si in conditii de securitate biologica la sediul laboratorului unde vor fi esantionate si testate in acord cu Programul de testare si eliberare a rezultatelor (http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/).
Laboratorul de analize medicale Pelican participa  anual la scheme de Control Extern al calitatii, ocazie cu care rezultatele analizelor de laborator sunt monitorizate si comparate cu rezultatele a zeci, uneori  sute de laboratoare din tara sau strainatate.
Controlul intern a intrat in practica curenta de la debutul activitatii laboratoarelor Pelican, astfel incat sunt monitorizati zilnic toti factorii de influenta a rezultatelor analizelor efectuate (personal, echipamente, reactivi etc).
Amintim ca laboratorul de analize medicale Pelican a fost primul laborator din judet acreditat RENAR, in conformitate cu ISO SR EN 15189.
Informatii se pot gasi pe http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/, la Call Center, nr. telefon 0259. 444 444 sau e-mail: laborator@spitalpelican.ro