Oferim abonamente medicale avantajoase pentru cadrele didactice si nu numai!

Conform masurii aplicate de Guvernul Romaniei inca de la 1 februarie 2017, Spitalul Pelican Oradea ofera abonamente medicale in limita a 400 de euro anual.

Amintim ca introducerea abonamentelor medicale de catre Guvern are ca scop scaderea presiunii pe sistemul medical de stat si incurajarea dezvoltarii mai rapide a infrastructurii medicale private romanesti. Avantajele pe care le aduc aceste abonamente ar putea dubla, în urmatorii patru ani, numarul de abonamente medicale, la ora actuala estimandu-se a fi un milion de români cu un abonament de sănătate, la o clinică medicala privata din tara.

Important de stiut e ca orice angajat cu un abonament de servicii medicale private va fi scutit de plata impozitului, in limita a 400 de euro pe an. Practic, pentru o persoana fizica este important nu atat castigul (circa 50 de euro: 400 euro X 16%) cat faptul ca acei bani raman in buzunarul salariatului si nu se duc la bugetul de stat.

Abonamentele oferite de Spitalul Pelican incep de la o valoare de 5 euro/luna, cele standard, si pana la 50 euro/ luna  pentru cele Business. Acestea contin servicii medicale de preventie, consultatii la toate specialitatile, investigatii de imagistica ( ecografii, radiografii,Computer Tomografie si Rezonanata magnetica RMN), analize de laborator, servicii de urgenta precum si zile de spitalizare in cadrul spitalului Pelican.

Cum sa intrati in posesia abonamentelor medicale de la Spitalul Pelican

Ca sa beneficiati de aceasta facilitate fiscala oferita de Guvernul Romaniei si sa intrati in posesia abonamentelor cu servicii medicale private pe care vi le oferim, angajatorul dvs va stabili cu Spitalul Pelican o relatie contractuala pentru angajati, apoi fiecare abonament medical e dus angajatorului, acesta fiind cel care va face ulterior deducerea de impozit din veniturile totale ale angajatului. Contravaloarea se va regasi in salariul angajatului.
Fiind în pragul începutului de an scolar, ne indreptam atentia si spre cadrele didactice ale unităţilor de invatamant preşcolar, scolar si universitar, care trebuie oricum sa isi faca analizele medicale anuale de rigoare. Invitam si pe aceasta cale reprezentantii tuturor acestor cadre didactice sa intre in posesia abonamentelor medicale private de la Spitalul Pelican. In acest fel, cadrele didactice vor beneficia de analize medicale de calitate si de facilitate fiscala decisa de Guvernul Romaniei.

Informatii se pot obtine de la directorul comercial al Spitalului Pelican, dna Angela Pernes: tel – 0734.223201 sau email - angela.pernes@spitalpelican.ro.