Gratuitate la tratament si spitalizare pentru toti bolnavii oncologic, la Spitalul Clinic Pelican Oradea

Venim in sprijinul persoanelor care sufera de afectiuni oncologice si amintim ca Spitalul Clinic Pelican Oradea le ofera multiple gratuitati la diverse servicii medicale pentru a le ajuta sa se vindece.

Gratuit la consultatii
Astfel, sunt GRATUITE toate consultatiile din ambulatoriu, atat cele initiale cat si cele care se efectueaza pe parcursul procesului de tratare a pacientilor. De asemenea, in ambulatoriu se prescriu GRATUIT toate tratamentele oncologice si se ofera tot GRATUIT consiliere psihologica.
Gratuit
se elibereaza si trimiteri catre investigatii la Laboratorul clinic de analize medicale si la Laboratorul clinic de radiologie si imagistica de la Spitalul Clinic Pelican Oradea.


Gratuitati si la spitalizari
In regim de spitalizare de zi, sunt GRATUITE tratamentul oncologic dar si evaluarea pacientilor.
Si in cadrul spitalizarii continue (de lunga durata) se acorda GRATUIT tratamentele pentru bolnavii oncologic, prin programul national. Astfel, tratamentele derulate prin programul national sunt oferite pacientilor GRATUIT la spitalul nostru, in baza relatiei contractuale dintre Spitalul Clinic Pelican Oradea si Casa de Asigurari de Sanatate Bihor, prin care se efectueaza decontarile acestor servicii medicale speciale.

Totul pentru sanatea ta!
Mentionam ca medicii oncologi de la Spitalul Clinic Pelican Oradea desfasoara studii clinice, exact ca ceilalti specialisti din centrele universitare mari din tara, in beneficiul pacientilor nostri, pentru a le putea oferi tratamente inovatoare cu eficienta cat mai mare.


Acordarea tratamentelor se face intr-o atmosfera umana, iar pacientilor li se explica pe inteles fiecare pas ce trebuie parcurs si li se ofera din partea cadrelor medicale si nemedicale intelegere, RESPECT si CALITATE etica si profesionala in serviciile medicale si de ingrijiri de care beneficiaza la Spitalul Clinic Pelican Oradea.
Pentru a beneficia de gratuitate la spitalizarea de lunga durata, rugam pacientii sa se programeze, internarile realizandu-se in limita locurilor disponibile.