Interventii chirurgicale GRATUITE in 2017!

Incepand cu data de 15 mai 2017, Spitalul Clinic Pelican Oradea  opereaza GRATUIT:

·       In sectia de ORTOPEDIE şi TRAUMATOLOGIE, pacientii cu fracturi de sold, inclusiv cazurile care necesita protezare, fracturi  la nivelul coapsei, la nivelul femurului, la nivelul genunchiului, la nivelul gleznei, la nivelul piciorului, la nivelul umarului, nivelul bratului, nivelul cotului, la nivelul antebratului, si la nivelul mainii.

·    In sectia de CHIRURGIE GENERALA, pacientii cu diagnostic de apendicita,  prin metoda clasica sau laparoscopica

Pacientii care ajung cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente (UPU), dupa ce sunt evaluati si diagnosticati cu afectiunile descrise mai sus, pot sa solicite transferul la Spitalul Pelican pentru efectuarea acestor interventii.De asemenea pot sa solicite ambulanta de la inceput, sa fie adusi la Spitalul Pelican. In cazul in care ambulanta nu respecta solicitarea pacientului de a fi adus la Spitalul Pelican, rugam pacientii sa ne sesizeze.

Pacientii care beneficiaza de interventie chirurgicala Gratuita, trebuie sa fie asigurati.si sa vina la un consult la medicul ortoped, din cadrul spitalului Pelican. Costurile vor fi sustinute de Asociatia Medicala Pelican, asociatie care vine in sprijinul pacientilor cu mai multe afectiuni. Conditiile acordarii acestor servicii medicale le gasiti la adresa de internet: www.spitalulpelican.ro sau la callcenter 0259 444 444, incepand cu data de 15 mai 2017.

Ca o noutate, in cadrul Spitalului Pelican, opereaza o echipa de urologi condusa de prof.dr. Mahiar Teodor impreuna cu conf. dr. Bogdan Petrut, medic primar urolog din cadrul Institutului Oncologic Cluj-Napoca, care fac interventii de prostatectomie radicala laparoscopica pentru cancer de prostata si nefrectomie partiala laparoscopica, pentru cancerul renal, interventii care vor fi prezentate intr-o alta conferinta de presa.

Spitalul Clinic Pelican, deschis in anul 2008, a devenit in scurt timp leader al serviciilor medicale private integrate in zona Transilvaniei, datorită dăruirii profesionale a personalului medical, perseverenţei şi investiţiilor continue în aparatură de ultimă generaţie.

In sectia de ORTOPEDIE şi TRAUMATOLOGIE, medicii ortopezi efectuează intervenții chirurgicale clasice pentru fracturi, abordeaza prin tehnici chirurgicale “speciale” interventii unice in tara pentru protezarea gleznei, a umarului, revizia protezelor de genunchi/sold, reconstructia artroscopica a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, transplant artroscopic de cartilaj articular, sutura atroscopica a meniscului, a “coafei rotatorilor” a umarului si nu in ultimul rand artroscopia de sold, cot si glezna.

 Secţia de CHIRURGIE GENERALA a spitalului nostru este printre puţinele din România şi chiar din Europa, care oferă ca şi tratament standard intervenţiile laparoscopice (operaţie efectuată printr-o singură incizie transombilicală de 2-3 cm care nu lasă nicio cicatrice pacientului) pentru diverse patologii – de la colecistectomie până la intervenţii complexe precum hernia hiatală, splenectomie, cura laparoscopica a herniei inghinale, chirurgia bariatrică (pentru slăbit) prin sleeve gastrectomy, interventii pentru cancerul colo-rectal etc. 

Complexitatea cazurilor rezolvate in cadrul Spitalului Pelican, pe tipuri de interventii chirurgicale, unele dintre ele unice in Transilvania sau in tara, precum si ingrijirea profesionala a bolnavilor au dus la cresterea adresabilitatii pacientilor. Durata medie de spitalizare, datorita folosirii tehnicilor chirurgicale minim invazive, si a tratamentelor de inalta calitate, este foarte redusa, de aproximativ 2-3 zile pacientii începând recuperarea imediat postoperator cu ajutorul echipei de fiziokinetoterapeuti.

Termenii şi condiţiile Promotiei

Bun venit la Spitalul Clinic Pelican!

Vă mulţumim pentru utilizarea serviciilor noastre. Serviciile medicale sunt oferite de Spitalul Pelican cu sediul in Oradea, Str. Corneliu Coposu, nr. 2 .

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru aceste servicii În cazul anumitor Servicii, există Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dumneavoastra şi Spitalul Clinic Pelican.

Utilizarea serviciilor

In cadrul acestor termini si conditi, pacientii pot beneficia gratuit de urmatoarele interventii chirurgicale pentru:

· Fracturi la nivelul soldului (inclusiv cele care necesita protezare)

·       Fracturi la nivelul coapsei

·       Fracturi la nivelul femurului

·       Fracturi la nivelul genunchiului,

·       Fracturi la nivelul gleznei

·       Fracturi la nivelul piciorului

·       Fracturi la nivelul umarului

·       Fracturi la nivelul bratului

·       Fracturi la nivelul cotului

·       Fracturi la nivelul antebratului

·       Fracturi la nivelul mainii

Pacientii se vor prezenta in cadrul Spitalului Clinic Pelican, la receptie, la specialitatea de ortopedie si traumatologie.

Conditii de acordare

Pacientii care beneficiaza de serviciile conform acestor Termeni si conditii, trebuie sa fie asigurati in Sistemul de asigurari al Casei de Asigurari de Sanatate (SIUI) si posesori al cardului de sanatate.

Sunt incluse in cadrul promotiei materialele decontate prin Programul National de Sanatate. Nu sunt incluse in pachet materialele de osteosinteza la cererea pacientului. In functie de solicitare si de tipul materialului, acestea pot fi achitate suplimentar.

Nu se supun promotiei interventii chirurgicale mai vechi, pseudoartroze, intarzieri de consolidare, care sunt complicatii ale fracturilor mai vechi de doua luni. Aceste cazuri necesita interventii complexe si materiale speciale.

Nu este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau alt medic specialist.

Accesarea serviciilor

Spitalul Clinic Pelican va asigura efectuarea acestor Servicii in permanenta, 24 ore din 24, prin liniile de garda a spitalului. Pacientii se vor prezenta la receptia spitalului, cu actul de identitate si cardul de sanatate.

Protejarea confidenţialităţii

Spitalul Clinic Pelican explică modul în care trateaza datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că Spitalul Clinic Pelican poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate si a legislatiei in vigoare.

Modificarea şi încetarea Promotiei

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant acordarea de Servicii medicale. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ale serviciilor; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, Spitalul Clinic Pelican poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi conditii pentru acordarea Serviciilor medicale respective.
Perioada de valabilitate a promotiei este pana la 31 decmbrie 2017, aceasta perioada putand fi modificata conform politicilor proprii.

Garanţii şi declinarea responsabilităţii

Furnizăm Serviciile medicale la un nivel ridicat de profesionalism şi atenţie din punct de vedere medical şi raspundem de calitatea actului medical conform reglementarilor legislative in vigoare.

Răspunderea pentru Servicii

În masura permisa de lege, SPITALUL CLINIC PELICAN, furnizorii si distribuitorii SPITALULUI CLINIC PELICAN nu vor fi raspunzatori pentru daunele indirecte, special si subsecvente.

În limitele pemise de lege, raspunderea totala a SPITALUL CLINIC PELICAN, a furnizorilor si a distribuitorilor sai pentru orice reclamatie in baza acestor termeni si conditii, inclusiv pentru toate garantiile implicite, se limiteaza la serviciile oferite conform acestor Termeni si conditii.

SPITALUL CLINIC PELICAN, furnizorii si distribuitorii sai, nu vor fi responsabili pentru nici o problema aparuta in rezolvarea cazului medical, independenta de actiunea noastra.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termenul stabilit după postare. Totuşi, modificările aferente Termenilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre Spitalul Clinic Pelican şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

În cazul litigiilor survenite din sau asociate cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile, se va aplica legislaţia in vigoare din Romania.Toate pretenţiile rezultate din sau în legătură cu prezenţii Termeni şi condiţii sau cu Serviciile vor fi judecate exclusiv de instanţele din Romania, iar dvs. şi Spitalul Clinic Pelican sunteţi de acord cu jurisdicţia personală a respectivelor instanţe.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi Spitalul Clinic Pelican, accesaţi www.spitalulpelican.ro , sau Non Stop la call center:0259 444 444.