Al doilea grup de tripleti la MATERNITATEA PELICAN!

Al doilea grup de tripleti la Maternitatea Pelican 

La Maternitatea Pelican in aceasta saptamana a fost adus pe lume al doilea grup de tripleti din ultimii patru ani, acesta reprezentand si primul grup de tripleti nascuti natural, la 7 luni, fara tratamente si fara fertilizare in vitro. Cei doi baietei, fetita si mamica lor sunt sanatosi.

Marti, 22.01.2019, ora 11:01, la MATERNITATEA PELICAN, a avut loc o interventie chirurgicala de cezariana pentru aducerea pe lume a unui grup de tripleti. Familia e din Satu Mare, iar mama (29 ani) a fost in grija doamnei doctor Anca Huniadi. “Am cautat neaparat o clinica privata, am gasit referinte despre doamna doctor Anca Huniadi si am nascut aici, la MATERNITATEA PELICAN din Oradea. Totul e foarte bine”, ne-a spus mamica, a doua zi dupa nastere.

Ajutata de echipa medicala condusa de dr. Anca Huniadi, mamica a adus pe lume doi baietei si o fetita, toti sanatosi: “Nu mi-a venit sa cred cand mi s-a spus ca voi avea tripleti. Nu mai avem in familie pe nimeni cu tripleti”. Micutii sunt ingrijiti acum de echipa de specialisti neonatologi de la MATERNITATEA PELICAN.

"Aici, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea lasam faptele sa vorbeasca", ne-a spus doamna doctor Anca Huniadi, multumita de faptul ca mamica si copilasii sunt bine.

Tanara mamica spune ca este recunoascatoare doamnei doctor si intregii echipe de la Pelican si are o parere foarte buna despre Maternitatea Pelican, gratie personalului medical de exceptie, a serviciilor medicale si hoteliere foarte bune: “Recomand SPITALUL PELICAN pentru personalul de exceptie de aici, pentru serviciile medicale si hoteliere extraordinare”.

Acesta este al doilea grup de tripleti nascuti in maternitatea noastra, dar este primul grup de tripleti nascuti fara fertilizare in vitro sau tratamente.

Sectia de Neonatologie este echipata cu aparatură de ultimă generaţie, necesară pentru reanimarea şi monitorizarea nou-nascutului (la termen şi prematur ) şi asigură o asistenţă medicală  continuă (24 de ore din 24). 

Sarcina si nasterea de tripleti sunt o raritate (1 caz la circa 10 ani), la MATERNITATEA PELICAN, inaugurata in 31 octombrie 2012, fiind adusi doua grupuri de tripleti in patru ani, primul grup de tripleti venind  pe lume in data de 13.03. 2015 (trei fetite: Sara, Sofia, Simina).