Si in luna august derulam Campania TOTUL PENTRU SANATATEA TA!

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA continua in luna august 2018 setul de promotii din cadrul Campaniei "TOTUL PENTRU SANATATEA TA" (derulat in lunile iunie si iulie), cu reduceri la servicii medicale de cardiologie si de ginecologie.Promotiiile la serviciile medicale de cardiologie si ginecologie se deruleaza pana la data de 31 august 2018, la ambulatoriile Spitalului Clinic Pelican din Oradea, aflate in cartierele Rogerius (str. Corneliu Coposu nr. 2) si Nufaru (str. Constantin Nottara C 8-10):

 

PROMOTIA 1:

Servicii medicale de cardiologie: 150 lei pentru depistarea:

 - cardiopatiei ischemice

 - hipertensiunii arteriale (HTA)

Pacientii beneficiaza de:

 • Consultatie de specialitate la Cardiologie
 • EKG
 • Analize de la laborator specifice

PROMOTIA E VALABILA PANA IN 31 AUGUST 2018
(Rugam pacientii sa se programeze la Call Center 0259.444444 si sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Cardiologie).

PROMOTIA 2:

Servicii medicale de cardiologie: 195 lei, pentru depistarea:

- cardiopatiei ischemice

- hipertensiunii arteriale (HTA)

Pacientii beneficiaza de:

 • Consultatie de specialitate la Cardiologie
 • Ecocardiografie
 • EKG
 • Analize de la laborator specifice

PROMOTIA E VALABILA PANA IN 31 AUGUST 2018
(Rugam pacientii sa se programeze la Call Center 0259.444444 si sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Cardiologie)

PROMOTIA 3:

Evaluarea in vederea depistarii mai multor afectiuni ginecologice – GRATUIT:

 • depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
 • depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sanului
 • depistarea si tratarea altor afectiuni ginecologice: infectii ginecologice

Pacientele beneficiaza de:

 • consultatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)
 • investigatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)

PROMOTIA E VALABILA PANA IN 31 AUGUST 2018
(Rugam pacientii sa se programeze la Call Center 0259.444444 si sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Obstetrica-Ginecologie).

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA este implicat activ intr-o actiune continua de imbunatatire a calitatii vietii oamenilor si de aceea pune accent pe prevenirea afectiunilor. Evaluarea starii de sanatate are o importanta determinanta in stabilirea diagnosticului bolii in stadii incipiente, dar mai ales  in prevenirea anumitor afectiuni grave si mentinerea unei stari optime de sanatate.
De aceea, consultatiile si analizele periodice sunt in masura sa reduca imbolnavirile si mortalitatea, dar si costurile cu tratamentul.
Chiar si in august, luna care s-a obisnuit a fi considerata inactiva in multe domenii de activitate din pricina faptului ca in aceasta perioada foarte multi oameni intra in concediu de odihna, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA isi sporeste activitatea si ofera aceste promotii cu servicii medicale tuturor persoanelor asigurate, care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre medicii nostri specialisti, implicati in campania noastra  „TOTUL PENTRU SANATATEA TA”.

Programari la Call Center  0259/444444