Am facut totul pentru sanatatea lor

Seminarul "Totul pentru sanatatea ta" (organizat ieri, 12 decembrie a.c., la Cetatea Oradea, de Asociatia Firmelor Bihorene) la care Spitalul Pelican Oradea a fost prezent activ, în calitate de membru fondator al Asociatiei Firmelor Bihorene (AFB) si-a atins scopul. In jur de 30 de reprezentante ale firmelor bihorene au participat si s-au bucurat de informatiile foarte importante pentru sanatatea lor.

Am oferit si solutii
Seminarul a fost sustinut de catre doctori din spitalul nostru, specialisti in ginecologie, oncologie si endocrinologie. Dr. Alina Zdrehus, medic specialist endocrinolog, dr. Razvan Zdrehus, medic specialist ginecolog si dr. Radu Vidra, medic specialist oncolog au prezentat explicit afectiunile grave care pot fi prevenite – cancerul de san si de col uterin, simptomele lor, complicatii ce pot apărea, indicand si date statistice despre morbiditate si mortalitate.


Doctorii Spitalului Pelican nu s-au limitat doar la a expune afectiunile de mai sus. Asa cum obisnuim in toate actiunile noastre sociale, doctorii nostri au oferit si la aceasta intalnire solutii pentru rezolvarea problemelor medicale, dar mai ales pentru prevenirea lor si a complicatiilor acestora.
Intrevederea a fost interactiva, interesul fiind de altfel tot mai ridicat la seminariile AFB la care dezbatem subiecte si oferim solutii legate de modalitati de mentinere a unei stari bune de sanatate.
La evenimentul AFB s-a organizat o tombola speciala, la care noi si partenerii nostri am oferit cadouri apreciate de participante.

Astfel, Spitalul Pelican a oferit vouchere cu reduceri de pana la 70% pentru consulturi sau investigatii in diferite domenii medicale, subliniind si prin acest gest importanta prevenirii afectiunilor grave prin control medical periodic. Doamnele au primit din partea Phenalex pachete cu produse naturiste, de la Krea Karting – vouchere pentru pista de karting, vouchere la salon de estetica de la Vogue Center si au fost informate despre activitatea Colegiului Pacientilor.
Considerand ca orice om informat corect e un om salvat, ne exprimam aprecierea fata de doamnele participante, care au de acum informatii in plus ce le pot ajuta sa se mentina sanatoase sau sa-si recapete cat mai repede posibil echilibrul sanatatii.