40 de oameni, operati gratuit in cadrul programului de la Ortopedie

In sase luni, 40 de persoane, de diferite varste si din diferite colturi ale tarii, si-au recapatat echilibrul sanatatii prin operatii gratuite la Spitalul Pelican. In 15 mai 2017 am demarat o campanie de ajutorare a celor ce sufera fracturi noi pentru care nu s-a impus pana acum interventii chirurgicale.

C

Copii mici sau adolescenti, tineri abia ajunsi la majorat, sportivi de performanta dar si varstnici, din judetele limitrofe Bihorului, dar si din cele mai indepartate zone din tara (Bucuresti, Moldova etc), ne-au solicitat ajutorul pentru a fi consultati, investigati si operati in spitalul nostru, prin sectia de Ortopedie-Traumatologie.

Ultima luna
Desfasuram acest program si in luna decembrie, pana la finele acestui an si oferim interventii chirurgicale tuturor persoanelor care au fracturi noi: sufera fracturi la nivelul unor oase unde nu au mai avut pana acum alte fracturi. Consultatiile si interventiile chirurgicale (indiferent de dificultate) sunt realizate la orice ora din zi si din noapte la spitalul nostru.

Nu uitati!

- va puteti adresa direct la receptia Spitalului Pelican, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 Oradea,
- puteti suna la Serviciul de Ambulanta Pelican (tel.0259.962) ca sa fiti ajutati de echipaje medicale specializate pentru a fi adusi la Spitalul Pelican Oradea
- daca va aflati la orice alt serviciu prespitalicesc de urgenta din alt spital puteti solicita sa fiti adusi la spitalul nostru.