Pentru sanatatea ta! - Campanie de prevenire a cancerului de san si col uterin

Derulam in aceasta luna campania "Pentru sanatatea ta", cu scopul de a preveni cancerul de san si de col uterin.
Campania e realizata de Spitalul Pelican Oradea in unitatile de invatamant prescolar si scolar din tot judetul Bihor, cu ajutorul unei echipe de medici ginecologi si oncologi  angajati.

Prezentarile sustinute de medicii nostri obstetricieni si oncologi au inceput luni, 6.11.2017, la Liceul Greco - Catolic Iuliu Maniu si au menirea de a oferi doamnelor si domnisoarelor informatii corecte, care sa le ajute sa inteleaga mai bine natura celor doua afectiuni si importanta depistarii lor in stadii incipiente, pentru ca sa se poata interveni si trata cu succes. Angajatele din untitatile de invatamant sunt invitate sa participe activ si interactiv in cadrul prezentarilor pentru ca intalnirile noastre sa le fie de un real folos.

In timpul fiecarei intalniri, reprezentantele sexului frumos pot beneficia de vouchere pentru efectuarea investigatiilor minime, necesare pentru depistarea din timp a cancerului de san, precum si a cancerului de col uterin.
De retinut ca participantele la aceste intalniri informative, preventive utile - vor putea beneficia si de consultatii oncologice si ginecologice GRATUITE precum si de 50% reducere la investigatia de mamografie si ecografie. La Spitalul Pelican se face si testul Babes Papanicolau fiind TOTAL GRATUIT, prin Programul National de Screening din care face parte si Spitalul Pelican Oradea.