Campania de ajutorare Fii bun si daruieste!

Suntem in pragul sarbatorilor de iarna si ne gandim la semenii nostri mai putini norocosi. Considerand ca fiecare om si mai ales copil, are dreptul la o viata implinita, anul acesta am decis sa sustinem copiii de la centrul de zi al Asociatiei "Copiii Fagaduintei, in cadrul proiectului social "Fii bun si daruieste".

 

 

 

I-am vizitat pe cei 150 de copii din centrul de zi al fundatiei si le-am dat daruri adunate de la noi, angajatii Spitalului Pelican. Am strans mana de la mana si, impreuna cu dr. Ovidiu Gogu Cacuci,  directorul spitalului, am adus zambete si bucurii copiilor din acest centru, asigurandu-le incalzirea pentru acest sezon rece. Multi dintre angajati au contribuit cu haine si incaltaminte in stare foarte buna, iar din banii stransi am cumparat pentru copiii din acest centru social materiale didactice si jocuri educative, incercand sa le aducem, dincolo de bucuria sarbatorilor de iarna si un dram de speranta pentru viitorul lor pe care si-l pot construi doar daca nu abandoneaza scoala.

 

 

Gestul nostru normal a fost primit cu mare emotie de copii fiindca nu se asteptau sa ne vada. Ne-au intampinat cu colinde foarte frumoase, iar sala festiva a rasunat a bucurie si incredere. Pastorul copiilor, dl. Mitra Samuil, a fost cel care s-a ocupat de impartirea darurilor si, vizibil emotionat, ne-a spus: "suntem onorati ca ati venit la noi, desi am mai primit sustinere de la alte firme, dar sunteti prima firma care ne viziteaza aici la centru, pentru care va multumim”.
Dupa colind, le-am oferit copiilor cozonaci si un gand de incurajare si speranta, sa creasca frumos si sa continue scoala, oricat de greu le-ar fi.

 

 

Directorul comercial al Spitalului Pelican, dna Angela Pernes, coordonatorul acestui proiect, le-a urat copiilor sarbatori frumoase si le-a explicat ca aceste daruri sunt pentru sustinerea lor si ca Spitalul Pelican ii sprijina astfel cu scopul de a nu abandona scoala. „Cred ca frumusetea sufletului consta in a fi aproape de semenii nostri si in special copiii, care au nevoie de protectie si indrumare pentru a fi utili societatii. Cu ajutorul nostru si ai unor oameni deosebiti care s-au alaturat proiectului " Fii bun si daruieste!" am reusit sa aducem putina bucurie in sufletul acestor copii. Acest proiect reprezinta doar o mica picatura in oceanul de care au nevoie acesti copii, dar cu incredere si sustinere permanenta si din partea altor persoane vor reusi. Hadeti sa incercam sa fim mai buni. iar prin implicarea noastra sa aducem bucurie in sufletele celor aflati in dificultate si ale celor din categorii sociale defavorizate”, a mai declarat driectorul comercial Angela Pernes.