BUN VENIT la Spitalul Pelican, dr. Draghicioiu Horia, medic primar ortoped!

BUN VENIT la Spitalul Pelican, dr. Draghicioiu Horia, medic primar ortoped!

Echipei Spitalului Pelican i s-a alaturat dr. DRAGHICIOIU HORIA, medic primar ortoped. Dr. DRAGHICIOIU HORIA este absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, cu experienta dobandita in spitale din Bucuresti, Cluj-Napoca. Domnul doctor, are atestat de studii complementare in chirurgia artroscopica, obtinute in Spitalul Clinic Foisor Bucuresti si a activat in spitale din Franta.

Dr. DRAGHICIOIU HORIA, medic primar ortoped: „Spitalul Pelican este o unitate medicala in cadrul careia totul se poate face mai bine si pentru medic si pentru pacient. M-a atras echipa, tehnologia de varf care e exact ca in orice alta tara din Europa. Asadar, accesul la tehnologia si materialele de ultima generatie precum si faptul ca nu esti oprit de nimic ca sa evoluezi ca medic, toate fac ca Spitalul Pelican sa poata oferi o calitate a ingrijirilor medicale pentru pacienti similare cu cea din Vestul Europei. Imi place aici libertatea de miscare pe care o au medicii. Aici esti sustinut sa te dezvolti. Si echipa face foarte mult fiindca a te sfatui cu colegii pentru gasirea celei mai bune solutii de tratament si autodepasirea profesionala este in favoarea pacientilor”.

Dr. DRAGHICIOIU HORIA isi desfasoara acum activitatea in cadrul Spitalului Pelican atat in sectia de Ortopedie- Traumatologie Oradea, cat si ambulatoriul de specialitate din Cartierul Rogerius si cea din Cartierul Nufarul, alaturi de ceilalti medici ortopezi ai nostri.

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.