BUN VENIT dr. Uiorean Alexandra, medic gastroenterolog, de la Cluj-Napoca!

BUN VENIT dr. Uiorean Alexandra, medic gastroenterolog, de la Cluj-Napoca!

Echipa Spitalului Pelican se mareste constant sporind continuu calitatea actului medical prin performantele personalului nostru, cu ajutorul tehnologiei de varf din spitalul nostru, in beneficiul pacientilor nostri.

Dr. UIOREAN ALEXANDRA IOANA, medic specialist gastroenterolog, face parte din echipa noastra si lucreaza in cadrul Clinicii de Gastroenterologie, condusa de dr. SUTA ALIN. Desprinsa din Medicina Interna, Gastroenterologia este azi una dintre cele mai importante specialitati medicale, ce ofera pacientilor o platforma de diagnostic si tratament corecte, pe baza de investigatii exacte si detaliate.

Dr. UIOREAN ALEXANDRA IOANA apreciaza ca acest domeniu medical al Gastroenterologiei cuprinde, ca parte intrinseca a sa, endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica: “Gastroenterologul trebuie sa aiba cunostinte de baza solide, sa recunoasca o urgenta medicala, sa comunice eficient cu pacientul pentru identificarea suferintelor acestuia, sa ia decizii asupra investigatiilor necesare, sa coroboreze toate datele, ca mai apoi sa stabileasca un diagnostic precis, conduita de tratament si de urmarire”.

Dr. UIOREAN ALEXANDRA, medic specialist Gastroenterologie: „Sunt fericita sa fac parte din echipa Spitalului Pelican, un spital care ofera pacientilor servicii de calitate, abordarea pluridisciplinara a patologiei dar si conditii si aparatura medicala la standarde internationale. Dupa ani petrecuti la Cluj-Napoca, unde am avut mentori exceptionali atat in timpul facultatii cat si in timpul rezidentiatului si am lucrat alaturi de cei mai experimentati si cunoscuti gastroenterologi din tara, a venit momentul sa ma intorc in orasul meu natal si sa ajut pacientii asa cum am invatat: cu profesionalism si empatie. Profesorul Dr. Iuliu Hatieganu (al carui numei il poarta facultatea urmata) spunea ca medicina este stiinta si constiinta, incalzite de iubire fata de oameni, motiv pentru care consider ca actul medical este mai presus de un diagnostic precis si un tratament eficient".

NFORMATII SI PROGRAMARI: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.