Vom avea grija de sanatatea dumneavoastra la festivalul traditional “D’ale Porcului”

Spitalul Clinic Pelican Oradea se implica constant in viata comunitatii, pentru a ajuta oamenii la nevoie. Ca membri fondatori ai Asociatiei Firmelor Bihorene, prin Asociatia Medicala Pelican, si alaturi de Asociatia Colegiul Pacientilor,  sambata, 17 februarie 2018, incepand cu ora 10.00 vom fi prezenti la Era Shopping Park Oradea, unde va avea loc editia a IV-a a festivalului-concurs “D’ale Porcului”, care promoveaza traditiile populare ale tarii.

Intre orele 10:00 -16:00, ne veti putea gasi la un stand special amenajat in fata la Carrefour de la Era Shopping Park Oradea. Impreuna cu voluntarii nostri, va vom oferi testari GRATUITE de tensiune si glicemie, dar si sfaturi bune pentru sanatatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra. Doamnelor care ne vor vizita, le vom oferi vouchere cu reduceri la screening pentru depistarea cancerului de san, dar si pentru depistarea eventualelor afectiuni endocrine. Un echipaj medical al Ambulantei Pelican va fi de asemenea prezent la acest eveniment, pentru a putea oferi ajutor medical specializat de urgenta, daca va fi nevoie.
Ne dorim astfel sa contribuim la mentinerea sanatatii in parametri optimi a cat mai multi oameni.

Organizatorii evenimentului (Consiliul Judeţean Bihor - prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Asociaţia Comunelor din România – filiala Bihor, Asociaţia Firmelor Bihorene şi Asociaţia Culturală D’art (deţinătoarea mărcii înregistrate „D’ale porcului”) se asteapta la un aflux mare de vizitatori, pe scena festivalului fiind asteptati sa evolueze zeci de artisti.
Prin participarea noastra la acest eveniment binecunoscut ne dorim sa contribuim la mentinerea sanatatii in parametri optimi a cat mai multi oameni si consideram ca preventia si controlul periodic cu minime investigatii pot oferi oamenilor sansa la o viata cu sanatate pe termen indelungat.

Ne urmam astfel misiunea, “Totul pentru sanatatea ta” si de aceea, pe parcursul evenimentului, vom oferi nu doar ingrijiri medicale specializate de urgenta, ci si informatii utile celor care doresc sa afle cum isi pot ramane sanatosi.