Haideti sa o ajutam impreuna pe Denisa!

Suntem alaturi de Denisa, studenta la Medicina, care se lupta de 11 ani cu o boala necrutatoare, leucemia.

Spitalul Clinic Pelican Oradea sustine actiunile care se intreprind pentru a salva viata Denisei, studenta la Facultatea de Medicina, care sufera de leucemie si care, de 11 ani nu doar ca a luptat cu aceasta boala ci a decis sa ajute si alti copii cu afectiuni grave.

Denisa a fost ingrijita si ajutata si de catre dr. Gabriela Miculschi, medic la Spitalul Clinic Pelican Oradea. Tanara a excelat la scoala si, din pricina bolii, a hotarat sa urmeze Facultatea de Medicina. In cei 11 ani de suferinta, Denisa s-a implicat total in sprijinirea copiilor cu cancer. La un moment dat, a devenit chiar presedinta Asociatiei Temerarii, care cuprinde supravietuitorii acestei maladii grele. A avut recaderi ale bolii si de fiecare data Denisa a luptat si a castigat. A rezistat si unui transplant medular la Milano (Italia), având-o ca donator chiar pe mama ei . Transplantul, recomandat si de dr. Gabriela Miculschi, a fost un succes. Anul trecut, aceasta boala cumplita si-a facut din nou simtita prezenta.

In Italia au fost epuizate mijloacele de investigatie si tratament, iar tanara si-a depus dosarul medical la mai multe clinici din Statele Unite, unde a fost acceptata de Centrul MD Anderson din Houston, Texas, care o vor supune unor evaluari de specialitate. 

Costurile evaluarii initiale  (consultatii, teste de laborator, imagistica), ale transportului si cazarii la Houston sunt aproximate la 30.000 de dolari, ulterior urmand sa i se ofere un raspuns cu costurile totale, in functie de tratamentul pe care il va urma.

De 1 iunie, ziua de nastere a Denisei, in Oraselul Copiilor, se organizeaza o tombola speciala pentru strangere de fonduri necesare testelor de care are nevoie Denisa. Incurajam oamenii ca sa o sprijinim impreuna pe Denisa pentru a-i da sanse la viata.

https://m.facebook.com/LazauDenisaTatiana/?ref=bookmarks 

Daca doriti sa o ajutati pe Denisa va rugam sa folositi conturile de mai jos. Va multumim!