Continua activitatea la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

Continua activitatea la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

Am fost de la debutul pandemiei alaturi de semenii nostri si ne-am dedicat timpul si resursele pentru a ajuta cat mai multe persoane sa beneficieze de servicii medicale. Am deschis CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea si am derulat campania nationala RO-Vaccinare.

Pana in data de 07.03.2022, la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea s-au administrat aproximativ 45.000 de doze cu ser Pfizer.

Si acum, la finalul pandemiei Covid, continuam aceasta campanie nationala si oferim oamenilor posibilitatea de a se imuniza cu ser Pfizer, cu program restrans, conform solicitarilor, in cadrul CENTRULUI DE VACCINARE PELICAN Oradea, din Ambulatoriul Pelican (cartierul Nufaru, str. Constantin Nottara C9-C10, cu echipe medicale specializate.

Astfel, din data de 7.03.2022, programul la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea este urmatorul:

MIERCURI: intre orele 14:00 – 20:00

SAMBATA: intre orele 14:00 – 20:00

In acelasi timp, amintim ca tot la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea, persoanele care s-au vaccinat aici cu schema completa (doza I si doza a II-a), isi pot ridica tichetele valorice oferite in cadrul campaniei RO-Vaccinare. Acestea pot fi ridicate direct, la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea, din Ambulatoriul Pelican Nufaru.