Reduceri la analize la punctul de laborator Pelican pe str. N. Jiga nr. 61, Oradea

Spitalul Pelican ofera reduceri de pana la 50% la analize medicale uzuale de laborator, pe bază de recomandare/bilet de trimitere. Atentie insa! Oferim reducerile numai la noul punct de laborator, deschis recent pe str. Nicolae Jiga nr. 61 (la etajul dispensarului cu medici de familie).


Dr. Diana Pelea, reprezentantul intregului laborator Pelican va transmite ca va puteti prezenta direct pentru analize medicale uzuale (zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8-10) la punctul de laborator (str. N. Jiga nr. 61), dar sa aveti la dvs o recomandare medicala, de la un doctor de familie sau specialist, ca sa beneficiati de reducerile noastre. Reducerile nu se ofera la celelalte laboratoare Pelican, ci doar la cele de pe str. Jiga.
De retinut ca rezultatele se ridica personal pe baza cartii de identitate sau cu delegare anuntata in momentul inregistrarii, dar pentru fluidizarea activitatii de receptie, la solicitarea scrisa a pacientului sau parintelui (in cazul copiilor), rezultatul poate fi transmis prin e-mail.

INFORMATII DE BACKGROUND:
Laboratorul   Pelican are o experienta vasta de aproape 25 de ani, prima policlinica fiind functionala  din 1999.  Laboratorul Pelican este dotat cu echipamente specifice de ultima generatie,  principalii  producatori fiind reprezentati de  Siemens (UK), Beckmann Coulter (USA), Medica Corporation (USA), Biomerieux (Franta), DRG Instruments (Germania), Tosoh (Japonia). 
La laboratorul  Pelican, inclusiv la aceste doua puncte noi de recoltare, lucreaza personal instruit care realizeaza informarea corecta a pacientilor despre conditiile speciale de recoltare si efectueaza recoltarea probelor biologice.
Personalul medical care deserveste laboratorul Pelican este coordonat de către personal medical cu inalta calificare atat din punct de vedere tehnic, cat si prin prisma asigurarii si controlului calitatii in medicina de laborator.
O echipa profesionista formata din apreciati medici, biochimişti si biologi asigura calitatea tuturor tipurilor de analize esentiale pentru diagnosticul corect, performant.
Probele recoltate la punctele de recoltare  sunt transportate în timp util si in conditii de securitate biologica la sediul laboratorului unde vor fi esantionate si testate in acord cu Programul de testare si eliberare a rezultatelor (http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/).
Laboratorul de analize medicale Pelican participa  anual la scheme de Control Extern al calitatii, ocazie cu care rezultatele analizelor de laborator sunt monitorizate si comparate cu rezultatele a zeci, uneori  sute de laboratoare din tara sau strainatate.
Controlul intern a intrat in practica curenta de la debutul activitatii laboratoarelor Pelican, astfel incat sunt monitorizati zilnic toti factorii de influenta a rezultatelor analizelor efectuate (personal, echipamente, reactivi etc).
Amintim ca laboratorul de analize medicale Pelican a fost primul laborator din judet acreditat RENAR, in conformitate cu ISO SR EN 15189.
Informatii se pot gasi pe http://www.spitalpelican.ro/laborator/prezentare-laborator/, la Call Center, nr. telefon 0259. 444 444 sau e-mail: laborator@spitalpelican.ro