Un voucher pentru un set complet de analize si alte 80 pentru screening

Spitalul Pelican Oradea a oferit duminica (10 septembrie a.c.) un voucher pentru un intreg set de analize de sanatate unei oradence care a participat la Skirtbike Oradea 2017. Am inmanat participantei voucherul-cadou la sfarsitul competitiei, in punctul terminal al traseului: Amfiteatrul de la Cetatea Oradea. Alte 80 de participante au primit din partea noastra vouchere cu reduceri pentru servicii medicale de oncologie (screening pentru depistarea cancerului de san si de col uterin).

Sprijinim miscarea pentru sanatate
Spitalul Pelican a sprijinit aceasta actiune a comunitatii femeilor de toate varstele care aleg ca stil de viata bicicleta pentru ca, in acest fel, decid sa aiba grija de sanatatea lor prin miscare si, in acelasi timp, ajuta la pastrarea unui mediu curat, fara noxe.
Evenimentul s-a derulat in intervalul orar 16:00 – 19:00, a promovat anul acesta portul traditional romanesc Si s-a bucurat de un numar mare de participante imbracate in ie si fusta traditionala romaneasca.
Cu o traditie de 10 ani, la fel ca experienta Spitalului Pelican Oradea, evenimentul, organizat de Rotaract Club Oradea, plasează orasul nostru pe locul 13 în ţară. Iar noi credem in valorile adevarate si sustinem actiunile care promoveaza sanatatea prin miscare, eleganta si frumusete.