Robot autonom de dezinfectie cu lumina ultravioleta pentru spatiile aglomerate

Robot autonom de dezinfectie cu lumina ultravioleta pentru spatiile aglomerate

Suntem permanent preocupati de siguranta pacientilor, iar pentru a ne atinge tot timpul acest scop, luam continuu masuri de protectie pentru reducerea riscului de imbolnavire si prevenire a raspandirii infectiilor, inclusiv cu SARS-CoV-2. Si pentru ca siguranta pacientilor sa fie mereu pe primul loc in spitalul nostru, ne-am sporit tehnologia cu un robot de ultima generatie pentru cea mai optima dezinfectare a spatiilor de acces in spital, coridoarelor, salilor de asteptare, spatiilor aglomerate si a saloanelor.

Aparatul complet autonom utilizeaza lumina ultravioleta pentru dezinfectarea spatiilor medicale si asigura in maximum 15 minute sterilizarea unei incaperi. Dispozitivul neutralizeaza mai multe clase de agenti patogeni, inclusiv coronavirusul.

Mai exact, lumina ultravioleta patrunde in ADN-ul microorganismelor, distrugand definitiv agentul patogen. In plus, nu genereaza temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius astfel ca nu afecteaza obiectele din jur.
Spre deosebire de metodele clasice si statice cu lampi UV, robotul capabil sa efectueze rotiri de 360 de grade este controlat de un operator situat in afara spatiului ce urmeaza sa fie dezinfectat pentru a se evita orice expunere la lumina UV.

Dispozitivul poate fi programat, isi face o harta si executa miscarile singur. Cu cat sursa luminii se apropie mai mult de sursa infectiei, cu atat intensitatea si puterea acesteia cresc pentru a inactiva virusii si bacteriile.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale dispozitivului este ca reduce durata de dezinfectie in salile de operatie de la aproximativ 60 de minute la cel mult 15 minute. Robotul autonom UVD este eficient in serviciul de imagistica unde aparatul poate elimina orice suspiciune de infectie, dar si pentru dezinfectia spatiilor de acces in spital, coridoarelor, salilor de asteptare, spatiilor aglomerate si a saloanelor.

ROBOTUL UVD ESTE SINGURA SOLUTIE AUTOMATIZATA DE PE PIATA GLOBALA !

Pentru ca dispozitivul nu foloseste dezinfectanti chimici, acesta este mult mai sigur atat pentru pacienti cat si pentru personalul medical.

Robotul imbunatateste modul in care sunt dezinfectate zonele din spital si este singura solutie automatizata de pe piata globala capabila sa se pozitioneze singura in camera ce trebuie dezinfectata, fara intervenţie umana. Robotul UVD, produs in Danemarca, este certificat la nivel european si validat de teste clinice efectuate la nivel international, tehnologia dispozitivului fiind utilizata de spitale din China, Japonia, Italia si Marea Britanie.

Ne dorim asadar ca toti pacientii care ne trec pragul sa fie in siguranta si sa beneficieze de cele mai bune conditii de diagnostic si tratament!

Informatii si programari

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.