Centrul de vaccinare Pelican Oradea isi schimba locatia asigurand in continuare derularea programului national RO-VACCINARE sub supraveghere medicala

Centrul de vaccinare Pelican Oradea isi schimba locatia asigurand in continuare derularea programului national RO-VACCINARE sub supraveghere medicala

Incepand cu data de 03.01.2022, activitatea de la Centrul de Vaccinare a Spitalului Pelican se muta in Ambulatoriul Pelican din Cartierul Nufarul, strada Constantin Nottara bloc C8-C10.

In noua locatie a Centrului de Vaccinare, din ambulatoriul nostru aflat in Cartierul Nufarul, spatiul destinat procesului de vaccinare este mai generos iar persoanele care aleg sa se vaccineze aici vor beneficia de asistenta medicala specializata la fel ca in vechea locatie din Rogerius. Astfel, vaccinarile vor fi efectuate in continuare tot de catre asistenti medicali calificati, sub indrumarea si supravegherea medicilor nostri.

Programul la Centrul de Vaccinare Pelican din noua locatie situata in Ambulatoriul Pelican (str. C-tin Nottara nr C8 – C10) ramane neschimbat: ZILNIC, inclusiv sambata si duminica, intre orele 8:00 – 20:00.

De la debutul campaniei nationale de vaccinare RO-VACCINARE si pana in data de 09.12.2021, la centrul nostru de vaccinare anti-Covid au fost administrate 42.915 doze de vaccin anti-Covid, dintre care 18.375 reprezinta doza I, 17.694 reprezinta doza II, iar 6.846 au fost administrarile din doza III.

Spitalul Pelican s-a implicat activ pentru combaterea pandemiei data de infectia SARS-CoV-2 inca de la debutul acesteia, iar Centrul de Vaccinare Pelican Oradea a fost singurul centru de vaccinare anti-Covid din Bihor care si-a desfasurat activitatea in cadrul unui spital, sub supravegherea echipelor de medici.

In continuare, persoanele care vor alege sa se protejeze anti-coronavirus si vor apela la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea vor fi asistati de catre medici si in noua locatie (Ambulatoriul Pelican, str. Constantin Nottara nr. C8 – C10), incepand cu data de 03.01.2021.

Pana in data de 31.12.2021, persoanele care doresc sa se imunizeze anti-Covid se pot vaccina asadar la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea din actuala locatie (Cartierul Rogerius, langa spitalul nostru) iar din 03.01.2022 – in noua locatie, din Cartierul Nufarul, str. C-tin Nottara, bloc C8-C10.