Suntem alaturi de partenerii nostri sportivi de la CSM CSU Oradea

Spitalul Clinic Pelican Oradea este alaturi de echipa Leilor rosii, la toate meciurile si are grija de sanatatea sportivilor de la CSM CSU Oradea.

Si duminica, 3 iunie a.c., dar si in seara de miercuri, 6 iunie a.c., la meciul 2 al finalei cu CSM Steaua, cate un echipaj al Ambulantei Pelican a vegheat meciurile baschetbalistilor de la CSM-CSU Oradea. La Arena Antonio Alexe, competitorii au jucat supravegheati de echipajele Ambulantei Pelican, pregatite sa ajute in orice moment jucatorii, in caz de accident, dar si spectatorii prezenti.
Ne intereseaza sanatatea sportivilor CSM CSU Oradea, astfel incat acestia sa poata oferi spectatorilor meciuri de inalta calitate si evolutie in sfera competitionala.

Un sezon alaturi de ei
In acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24. Astfel, in 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) beneficiaza de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.
Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, astfel ca de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate beneficiaza la orice ora fiecare membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.
Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta si facem totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se ivesc in noul sezon competitional.