ONCOLOGIE: O pacienta cu diagnosticul de carcinom mamar a invins boala cu ajutorul echipei multidisciplinare a Spitalului Pelican

ONCOLOGIE: O pacienta cu diagnosticul de carcinom mamar a invins boala cu ajutorul echipei multidisciplinare a Spitalului Pelican

Fiecare pacient oncologic necesita o abordare multidisciplinara. In spitalul nostru avem servicii de investigatii medicale, tehnici chirurgicale moderne, oncologie, astfel incat pacientul sa ajunga sa fie tratat complet.

O pacienta s-a prezentat in cadrul Spitalului Pelican pentru o formatiune tumorala la nivelul sanului drept. 

“Am ajuns la Spitalul Pelican pentru ca am descoperit ca am un nodul la piept. Am hotarat sa fac biopsie la domnul dr. Dejeu, dupa ce am facut biopsia, in scurt timp am primit rezultatul si dansul mi-a recomandat-o pe doamna doctor Aldea ca medic oncolog. Aici am intalnit un medic deosebit care m-a incurajat de la început si in doua zile am inceput tratamentul.

Cand am inceput tratamentul, am intalnit o echipa deosebita pe care pot sa spun ca o felicit si as recomanda tuturor sa faca tratament aici! Chiar sunt foarte bucuroasa ca am ajuns in aceasta echipa - sunt oamenii potriviti la locul potrivit.

Incurajez pe oricine care descopera ca are probleme, sa aiba curaj sa ia legatura cu medicii imediat, sa nu astepte. Si eu am fost incurajata de la inceput sa-mi fac imediat analizele si biopsia ca sa nu intarziem prea mult tratamentul. Peste tot oriunde am fost ori la analize, ori la tratamente am intalnit oameni deosebiți. De aceea vă încurajez pe oricare aveți probleme să veniți cu încredere la Spitalul Pelican unde găsiți și condiții deosebite și oameni deosebiți”, spune pacienta.

Dr ALDEA CLAUDIA, medic specialist Oncologie Medicala:

“Pacienta se prezinta in cadrul Spitalului Pelican pentru o formatiune tumorala la nivelul sanului drept, pentru care se efectueaza o punctie-biopsie in serviciul de Chirurgie, cu rezultat histopatologic care confirma diagnosticul de carcinom mamar std. IIB, cu criterii de agresivitate imunohistochimice, pentru care a necesitat chimioterapie asociata cu dubla blocada Her2 in neoadjuvanta. Complianta pacientei, atat fizic, cât și psihoemotional, au contribuit semnificativ la o toleranta buna pe toata perioada tratamentului.

Comisia multidisciplinara are un rol important in deciziile terapeutice, consilierea psihologica este necesara pentru toti pacientii, iar circuitul corect al unui pacient oncologic trebuie sa inceapa din cabinetul medicului de familie”.

 

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale  dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)