Campania TOTUL PENTRU SANATATEA TA, special, pentru doamne si domnisoare

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA continua in luna septembrie 2018 setul de promotii din cadrul Campaniei "TOTUL PENTRU SANATATEA TA" (demarat la începutul acestei veri), cu reduceri la servicii medicale de ginecologie.

Astfel, promotiiile la serviciile medicale de ginecologie se deruleaza pana la data de 30 septembrie 2018, la ambulatoriile SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, aflate in cartierele Rogerius (str. Corneliu Coposu nr. 2) si Nufaru (str. Constantin Nottara C 8-10). Promoţiile sunt oferite doamnelor şi domnişoarelor asigurate, care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre medicii nostri specialisti, implicati in campania noastra  “TOTUL PENTRU SANATATEA TA”.

Evaluarea in vederea depistarii mai multor afectiuni ginecologice – GRATUIT:

  • depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
  • depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sanului
  • depistarea si tratarea altor afectiuni ginecologice: infectii ginecologice

Pacientele beneficiaza de:

  • consultatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)
  • investigatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)

PROMOTIA E VALABILA PANA IN 30 SEPTEMBRIE 2018
(Rugam doamnele si domnisoarele sa se programeze la Call Center 0259.444444 si sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Obstetrica-Ginecologie).

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA este implicat activ intr-o actiune continua de imbunatatire a calitatii vietii oamenilor si de aceea pune accent pe prevenirea afectiunilor. Evaluarea starii de sanatate are o importanta determinanta in stabilirea diagnosticului bolii in stadii incipiente, dar mai ales in prevenirea anumitor afectiuni grave si mentinerea unei stari optime de sanatate. In acest context, consultatiile si analizele periodice sunt in masura sa reduca imbolnavirile si mortalitatea, dar si costurile cu tratamentul. Din acest motiv, am prelungit termenul derularii acestei campanii, oferind la cat mai multe doamne si domnisoare posibilitatea de a avea grija de sanatatea dumnealor.

Programari la Call Center  0259/444444, www.spitalpelican.ro