SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, invitat la Gala Antreprenoriatului

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a fost prezent, ca membru fondator al Asociatiei Firmelor Bihorene si ca important contribuabil la bugetul local al Oradiei la Gala "Antreprenor pentru Oradea" 2019. Evenimentul a fost organizat de catre ADLO (Angetia de Dezvoltare Locala Oradea) impreuna cu Primaria Oradea si s-a sustinut in incinta noii intreprinderi  a societatii Inteva Products, din Parcul Industrial Eurobusines II Oradea, cu participarea a 120 de invitati.

La editia din 24.01.2019 a Galei "Antreprenor pentru Oradea" au fost premiati primii 10 contribuabili din 2018, la bugetul local al orasului, in fata reprezentantilor celor mai importante companii din municipiu, investitori, directori ai institutiilor si companiilor publice si private din oras, printre care si SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea. 

Unitatea noastra medicala a fost reprezentata de catre doamna Pernes Angela, director comercial la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea: "Spitalul nostru se numara printre contribuabilii mari la bugetul local de taxe si impozite, aducand astfel un aport consistent la dezvoltarea orasului unde isi desfasoara activitatea, tot in folosul comunitatii".

La Gala au fost trecute in revista, de catre doamna Silaghi Angela, director ADLO SA, investitiile atrase pana in prezent, evenimentele organizate precum si proiectele demarate anul trecut, cu continuitate in 2019.

Reprezentantii firmelor si institutiilor prezente au fost felicitate de catre reprezentantii Primariei Oradea pentru contributiilor aduse bugetului local, prin care sprijina proiectele municipalitatii.