Continua promotia DIN PRIMA ZI IN SIGURANTA, pentru viitoarele mamici

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA continua promotia speciala dedicata viitoarelor mamici. “DIN PRIMA ZI, SIGURANŢĂ” ofera avantaje maxime doamnelor care intra in acest program complex la debutul sarcinii, conferind siguranta si viitoarelor mamici care se inscriu in acest program in orice moment al sarcinii.

Promotia “DIN PRIMA ZI, SIGURANŢĂ” cuprinde un pachet de servicii medicale si de ingrijiri diverse pe tot parcursul sarcinii, cu scopul de a oferi viitoarelor mamici calitate in actele medicale si de ingrijiri, incredere si siguranta pentru sanatatea lor si a bebelusilor lor.

Beneficiarele programului special “DIN PRIMA ZI, SIGURANŢĂ” sunt scutite de griji, alergaturi, sume nejustificate si de vrafurile de hartii medicale. Intrand in acest program, viitoarele mamici sunt inscrise, cu acceptul lor, au in baza de date a spitalului un istoric medical digitalizat care le va ajuta in stabilirea unor diagnostice corecte oricand vor mai avea nevoie de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA şi după momentul naşterii. Viitoarele mamici isi pot face la spitalul nostru toate consultatiile necesare, dar si investigatiile si analizele de care au nevoie pe toata durata sarcinii. Monitorizarea sarcinii si serviciile medicale sunt oferite de o echipa medicala foarte bine pregatita profesional si uman, care va indica şi coordona toate serviciile medicale necesare pentru ca totul sa decurga foarte bine pana la nastere si dupa acest moment unic. Cadrele noastre medicale vor fi alături de beneficiarele programului oricând vor avea nevoie, inclusiv noaptea, în weekend sau de sărbători.

CE ITI OFERIM:

Iti oferim un pachet special de servicii medicale si de ingrijiri, pe toata perioada graviditatii, de la confirmarea sarcinii pana la externarea din Maternitatea Pelican (dupa nastere).
Poti alege sa te ingrijim noi in orice moment al sarcinii si vei beneficia de acest pachet special de servicii medicale. Alegand sa vii la noi, inca din primele saptamani de sarcina, poti avea surpriza ca la nastere sa nu mai ai nimic de achitat sau sa platesti o suma modica de bani, reprezentand diferenta dintre costul pachetului (3000 lei) si totalul sumelor pe care le-ai platit pana in momentul respectiv pe tot parcursul sarcinii.

COSTURI PACHET:

Valoarea pachetului este 3000 lei si cuprinde toate serviciile medicale de baza de la luarea in evidenta a sarcinii si pana la externarea dupa nastere, detaliate mai sus.

                                     Pachetul de sarcina cuprinde urmatoarele servicii: 

- consultatii si ecografii

- ecografie morfofetala 20 saptamani

- analize TRIMESTRUL I de sarcina (inclusiv TORCH)

- analize TRIMESTRUL al II-lea de sarcina

- analize TRIMESTRUL al III-lea de sarcina

- analize si servicii antepartum

- Scoala mamei

- zile de spitalizare: 2 zile pentru nastere naturala/4 zile pentru nastere prin cezariana

 

CUM FUNCTIONEAZA:

  • Programeaza-te la Call Center-ul Spitalului Clinic Pelican Oradea (0259.444444) pentru a semna Conventia pentru Pachetul Promotional “DIN PRIMA ZI, SIGURANŢĂ”
  • Urmezi in aceeasi locatie, fara durmuri inutile, programul de consultatii, investigatii si analize medicale, cursuri de informare “Scoala Mamei” etc, recomandate de medicul specialist ginecolog, achitand de fiecare data contravaloarea fiecarui serviciu medical primit.
  • Daca ai nevoie de mai multe consultatii sau investigatii ori analize, te vom ajuta sa le efectuezi.
  • La nastere se vor aduna toate sumele achitate de tine pe parcursul celor trei trimestre de sarcina, iar totalul acestora se va scadea din valoarea intregului pachet de servicii (3.000 lei).

In cazul in care toate serviciile medicale descrise mai sus sunt efectuate in cadrul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, nasterea este GRATUITA.

In cazul in care aceste servicii nu se fac in cadrul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA, tariful de nastere este de 3000 lei.

Beneficiaza de acest pachet promotional de servicii medicale si de ingrijiri toate doamnele care doresc sa aiba cat de curand copii si gravidele aflate in orice perioada a sarcinii, care se inscriu si semneaza o conventie cu Spitalul Pelican pana la data de 31.12.2018.

 

AVANTAJELE PACHETULUI PROMOIONAL:

- economie de bani si timp, fara deplasari inutile (de la cabinet la laboratoare, la spital etc.) si fara costuri nejustificate;

- monitorizarea sarcinii si acordarea serviciilor medicale in mod transparent si corect, pe baza de contract, cu chitante/facturi, platile “la negru” fiind excluse;

- costul pregatirii pentru nastere poate acoperi partial sau total costul nasterii (inscrierea timpurie in program fiind in avantajul celor ce il acceseaza);

- siguranta acordarii serviciilor medicale (inclusiv spitalizari sau nasteri) oricand: ziua, noaptea, in weekend, de sarbatori.

 

CINE SI UNDE ARE GRIJA DE TINE:

  • Medici specialisti obstetrica-ginecologie din Sectia de Obstetrica-Ginecologie a Maternitatii Pelican.
  • Medici specialisti de terapie intensiva din Sectia de Anestezie Terapie Intensiva.
  • Medici specialisti neonatologi din Sectia de Neonatologie a Maternitatii Pelican.
  • Consultatiile se realizeaza în Ambulatoriul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA (str. Corneliu Coposu nr. 2), situat la parterul cladirii spitalului nostru.
  • Analizele de laborator si investigatiile de care ai nevoie ti se vor efectua tot în incinta unității noastre medicale.

 Sectia de Obstetrica-Ginecologie:

- dispune de 29 paturi si 3 cabinete de ambulator, dotate cu ecografe performante concepute de producator pentru utilizarea in obstetrica si ginecologie.

- colectivul este format din 10 medici, majoritatea cu competente postuniversitare in ecografie obstetricala si medicina materno-fetala.

- pe langa serviciile medicale, colectivul de medici este orientat catre abordarea individuala a pacientelor cu informarea alternativelor terapeutice pentru o decizie corect informata in functie de situatia particulara a fiecarui caz in parte.

- pe langa monitorizarea sarcinii, personalul medical asigura screening genetic prenatal prin dublu-test sau test prenatal noninvaziv NIFTY, diagnostic genetic prin punctie de vilozitati coriale sau amniocenteza - in cazurile in care este necesar.

- abordarea pacientelor cu afectiuni ginecologice se face, in limita indicatiilor medicale, prin chirurgie minim invaziva, laparoscopie si histeroscopie.

- serviciul de garda asigura continuitatea activitatii indiferent de zi si ora.

- salile de nastere au un ambient prietenos, iar doamnele care nasc pot beneficia de analgezie la nastere prin anestezie peridurala, iar asistenta nasterii se face in echipa, cu medic neonatolog si anestezist.

 

Sectia de Anestezie Terapie Intensiva:

- dispune de 6 medici ATI;

- asiguram consult preanestezic, in cadrul caruia  pacienta este evaluata de medicul anestezist si poate afla detalii despre diferitele tipuri de anestezie;

- pentru nastere naturala putem efectua anestezie inhalatorie sau anestezie epidurala;

- pentru nastere prin cezariana efectuam anestezie rahidiana sau anestezie generala IOT, in functie de indicatiile medicale;

- asiguram linie de garda permanenta;

- dispunem de punct de transfuzie;

- lucram cu aparatura de inalta performanta si medicatie conform protocoalelor europene;

- asiguram servicii de Terapie Intensiva in caz de necesitate.

 Sectia de Neonatologie:

 - este acreditata de nivel 2 de catre Ministerul Sanatatii ceea ce inseamna ca are conditii si personal medical specializat pentru ingrijirea nou-nascutilor prematuri;

- activitatea in sectia de neonatologie a Spitalului Pelican este asigurata de 6 medici neonatologi si 7 asistente specializate in ingrijirea nou-nascutilor;

- dispune de unitate de terapie intensiva pentru ingrijirea nou-nascutilor bolnavi, dotata cu aparatura, medicatie si personalul necesar pentru tratarea acestora;

- asigura asistenta medicala specializata la toate nasterile  formata din medic neonatolog  si asistenta  de neonatologie;

- sustine si promoveaza alaptarea precoce si exclusiva a nou-nascutilor, contactul precoce al acestora cu mama inca din sala de nastere;

- asigura vaccinarea nou-nascutilor, conform indicatiilor Ministerului Sanatatii;

- asigura consiliere cu privire la profilaxia rahitismului, anemiei si bolii hemoragice clasice a nou-nascutului;

- asigura cursuri de “Scoala mamei”, consiliere in alaptare si cursuri de diversificare a alimentatiei  sugarilor pentru mamele care au nascut in unitatea noastra;

- asigura consultatii nou-nascutilor in prima luna de viata, monitorizarea icterului, consilierea mamelor in vederea ingrijirii optime a nou nascutilor.

 

Alege sa te pregatesti din primele luni de sarcina la Spitalul Clinic Pelican Oradea pentru marele si unicul moment, cand vei aduce pe lume bebelusul mult așteptat!.

Pentru programari si informatii accesati Call Center: 0259 444 444, paginile web ale spitalului (www.spitalpelican.ro, www.maternitateapelican.ro) si pagina de facebook a SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA.

Va așteptam cu drag!